Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-23, 21:58   #4476
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

hej

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
dobra okazja, ciekawa jestem jak z jakoscia bedzie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
moje koleżanki też bardzo chwaliły emu więc jak znalazłam w lumpie w tym roku nówki emu to kupiłam no i zobaczymy czy mi też do gustu przypadną, ja to zawsze w zime w oficerkach śmigałam

a ja właśnie reddsa żółtego najbardziej lubię a zielony mi totalnie nie smakuje ostatnio piłam żurawinowego ale to chyba jakaś limitowana edycja...
trixxa z biedry też lubię , prawie nie różni się od reddsa malinowego a tańszy o połowę... co do piwa to jeszczę lubię lecha i carlsberga

byłam na lumpkach i 3 koszulki kupiłam- każda po 4 zł..

tez tak mam z redsami, jak mam pic to tylko zoltego zielonego nie tkne, ewentualnie malinowy a najlepiej to wino rozowe

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
wrzucam zdjęcie botek, które sobie wczoraj kupiłam
ladne

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
samara świetne butki!

Dziewczyny co kupujecie swoim Tż na Dzień Chłopaka? (jeżeli w ogóle obchodzicie to święto)
mojego nie bede kusic slodyczami, bo rzezbi wciaz cialo i ladnie schudl, dlatego kupie mu bokserki

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja po dwóch minutach siedzenia w aucie na miejscu kierowcy jechałam na miasto Nie było źle
dokladnie napisalam wewnetrzny test jako pierwsza, wiec od razu do auta mnie zapakowali prosto spod szkoly i na glowna ulice kolo dworca glownego we wro. zeby bylo malo, tego samego dnia od razu jechalam autostrada za wro, w celu przywiezienia kursantki spoza wroclawia i jakos ciezka noge mialam, bo 140km/h pomykalam eLka

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie za rady co do kosmetyków. Jak kupię to napiszę Wam co kupiłam.
Mam pytanie do dziewczyn pijących drożdże. W jakich proporcjach pijecie (ile drożdży na ile wody?)? Bo ja tak od 1/4 do 1/2 kostki na 3oo ml wody. Takie "mocniejsze" mi bardziej smakują
pije z mlekiem na 200ml daje 1/2 kostki.

tusz moge polecic Grashka wydluzajacy i Hean maxxi lash.

kremow i calej reszty nie polece, bo nie napisalas nic o swojej cerze, potrzebach i co przetestowalas, czego oczekujesz od kremu/podkladu etc.

jezeli chodzi o krem pod oczy, to na pierwsze zmarszczki sama musisz poprobowac i to raczej z tych drozszych, to samo tyczy sie cieni. dla mnie np flosleki sa dobrymi nawilzaczami, ot tyle. jak chcesz konkretny krem, to wydaje mi sie, ze warto uzbierac troche kasy na cos konkretnego (chociazby apteczny Eucerin), a nie kupowac kolejny raz cos do 30zl.
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-23 o 22:01
caate jest offline Zgłoś do moderatora