2011-09-24, 09:28
|
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Cytat:
Napisane przez karolcia198506
Taka politykę mają w tej sieci sklepów nikt kto pracuje nie może kupować, czasem jak rozkładam ubrania to serce się kraje takie cudeńka 
|
a mama albo kolezanka nie moga po to czasem podejsc? nie mozesz odlozyc czegos ''dla kolezanki''?
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Cytat:
Napisane przez ramoncia217
Ale to głupota żeby pracownik nie mógł zrobić zakupów w sklepie w którym pracuje. Właśnie zauważyłam że w większości sklepów już tak jest. Wiem że moja znajoma w biedro pracuje i musi wysyłać np. mame żeby zrobiła jej zakupy w tej biedronce. Głupota jak holera 
|
Cooo? A ja czesto widywalam pracownikow biedronkowych z zakupami z biedronki. Lamali regulamin czy cos.
Co do lumpkow moze chodzic o cos takiego, ze sie wlasciciele boja, ze pracownicy odloza najlepsze kaski- dla siebie, rodziny, czy tez sprobuja sobie dorobic sprzedajac nieco drozej dla all i ze dla klientow zabraknie tych najlepszych rzeczy 
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
a czy mi sie zdaje czy balsam dove brazujacy nie mial kiedys takich rozswietlajacych drobinek? Ja szukam idealu do twrzy- co zabrazowi, ale nie zapcha, ale chyba nie znajde
Jakie sobie smugi zrobilam ziaja sopot sun to do dzis pamietam no ale jak sie to robi zbyt szybko po kapieli tak sie to konczy
|
|
|