2011-09-24, 19:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Aniabania, bo jak on się pierwszy nie odezwie to ja też nie! Oooo, nie! Więcej nie mam zamiaru się podkładać facetowi!  Niech teraz to on o mnie zawalczy 
|
BRAWO! 
tak jest! niech oni latają 
Cytat:
Napisane przez Loriette
Nie uważam, że wyższe są gorsze, ale faceci zachwycają się niskimi, bo budzi się w nich jakiś dziwny instynkt, który każe im się opiekować kobietą! Chociaż.. kocham swoje nogi 
|
wiesz co, ja długo tak uważałam, ze jestem zdyskwalifikowana ze względu na wzrost, zwłaszcza w gimnazjum tak było. no i zawsze podobałam się raczej starszym facetom , a nie rówieśnikom, którzy byli jeszcze niscy, a ja już wysoka ;p
teraz zwracam uwage troche innej grupy wiekowej i ciesze sie ze swojego wzrostu mam nadzieje, ze i Ty go docenisz 
(aczkolwiek chetnie smigalabym w szpilkach na codzien, chetnie stale nosilabym koturny, no ale czesto z nich rezygnuje.)
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Loriette
Jestem spalona! 
|

Cytat:
Napisane przez psyhe666
POCHWALCIE MNIE!
Poszłam do sklepu i kupiłam tylko 2 serki wiejskie i surówkę z sosem czosnkowym
Przy sobocie nie kupiłam ani piwka, ani ciastek na wagę (a w tym sklepie są przepyszne  )
|
zero pochwały! nie można było samodzielnie zrobić sobie surówki?! 
Zartuje
ciastka na wage ja je uwielbiam najbardziej    lubie robic pijackie misje pt." wyprawa po ciastka na wage" najlepiej na drugi koniec miasta  
Psyhe, brawo!
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Ewelka, zaciekawiłaś mnie  To kim jesteś, że tak do Ciebie chcą? 
|
Ona jest kosmetyczką Ty gałgannie!
|
|
|