Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moc pozytywnego myślenia - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-24, 19:56   #4287
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II

Paula to silna dziewczyna o! Kochana wiesz ze zycze Ci wszystkiego co najlepsze! wpadnij na piwo bo pije w samotnosci

czesc dziewczyny sto lat mnie nie bylo! ciagle praca praca... przepracowalam caly sezon wiosenno - letni. Ale nie zapowiada sie zeby bylo luźniej... W kazdym razie - i tak sie ciesze ze mam prace ktora jest moja pasja! a reszta sie uklada. Po drodze bylo kilka niemilych sytuacji, w zeszla sobote bylam na pogrzebie, tak naprawde pierwszy bliskiej mi osoby. Szczerze, to nadal to do mnie nie dotarlo, nie przyjęłam do wiadomosci ze JEJ juz nie ma. Duzo o tym myslalam, wieczorem przytulilam sie do mamy i rozplakalam sie jak dziecko. tak rzadko okazuje uczucia swoim rodzicom... ciekawa jestem jak to jest u Was??

ostatnio mam swietny kontakt z rodzina, mam starsza siostre o 7 lat, nie mialysmy ze soba kontaktu z racji rożnicy wieku, ale teraz jest naprawde fajnie ciesze sie z tego co mam, doceniam i szanuje. Ale kilka trudnych sytuacji w moim zyciu mnie tego nauczyly. Kupilam mamie swietna ksiazke o PM, ale czekam az przeczyta i jej zabiore tzn pozycze bo teraz mialam tyle wydatkow, zaszalałam z sephorze, ogolnie calkiem nieźle zarabiam jak na pierwsza prace i wszytsko wydaje na przyjemnosci no dobra, troszke odkładam