Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - POMOŻCIE...nie wiem co robić....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-26, 11:04   #2
Agatkia
Zadomowienie

Dot.: POMOŻCIE...nie wiem co robić....

Hmmm... to są zawsze bardzo trudne sytuajce. Pocałunki, piękne gesty i wielkie słowa to nie jest nic- to już bardzo wiele- i wydaje mi sie, ze zwiazek z Twoim 7-letnim partnerem nigdy nie byłby już ten sam, jeśli rzecz jasna, zdecydujesz się z nim zostać. Ja bardzo kocham mojego Tz, w sierpniu nasz ślub, jesteśmy razem długo, bo 5 lat, ale tak naprawde nasza historia toczy się troszke dłużej. W czasie kiedy z nim byłam, poznałam bardzo interesujących męzczyzn, którzy mnie fascynowali. Nigdy nie pozwoliłam na przekroczenie granic, których nie chciałabym , zeby i mój partner przekraczał. I w tej fascynacji nie ma nic złego przecież. Jestem pewna , ze zdarza sie to w każdym "długoterminowym" zwiazku. I choć czasami wyobrażałam sobie, jak by to było żyć z kimś innym, poznawać się na nowo, docierać, to jednocześnie nigdy nie chciałam przekreslić mojego zwiazku z Tż- i wybór stawał sie prosty. Dla prawdziwego uczucia warto czasem cos poświęcić, ja jestem pewna, ze to tylko procentuje. Tylko pyanie, czy Twoja zdrada (bo dl amnie jest to zdrada) jest wynikiem tego, ze w woim zwiazku z Tż nie dostajesz tego, czego oczekujesz, czy chwilowym zawirowaniem, którego w porę nie zakończyłaś. ....
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując