2011-09-26, 20:06
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości
Cytat:
Napisane przez Dominiique
Miałam na myśli to, że na zdrowy rozum nie można oczekiwać dobrej jakości po butach za taką cenę (materiał i/lub wykonanie), aczkolwiek czasem trafi się coś naprawdę solidnego i w wyglądzie, i w funkcjonalności. Sama pisałam wyżej, że miałam buty za 39 zł, a służyły mi długo i ładnie wyglądały. Raz nawet znajoma zapytała, czy to Ryłko,bo kiedyś widziała podobne. Jak powiedziałam, że to zwykłe z CCC za 39 zł, to chyba nie uwierzyła
Natomiast buty z prawdziwej skóry nigdy mi się szybko nie zniszczyły, ale o takie droższe to dbam bardzo, konserwuję odpowiednimi środkami etc. Używam też na co dzień normalnie, a nie od święta i nie odbarwiały mi się. Może to kwestia pielęgnacji. Jedne szpilki mam już 5 lat, na obcasie w końcu zdarła mi się dość mocno skóra, zaniosłam do szewca, podlepił to tak, że widać tylko z odległości 5 cm  Są prawie jak nowe.
A z zadarciem to wiadomo: czy eko, czy prawdziwa, takie same zniszczenia. Wypadki chodzą po ludziach, akurat w tym przypadku materiał nie ma znaczenia...
|
Myślę, że to też swoje robi o bardziej ekskluzywne rzeczy mocniej dbamy 
Cytat:
Napisane przez dooo
Bri kobitki ...  ..
przylazłam się przywitać i ponadrabiać ...
dziś mam tupiącego słonia w głowie i jestem jednym wielkim gilem vel smarkiem vel śpikiem ... 
|
Dooo ********* Bidulo, grzańca, grzańca 
kochana, udaje Ci się utrzymywać wagę? że tak zapytam wprost
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish
Dobry wieczór!
|
Rybson
Cytat:
Napisane przez monica80c
ja nie miałam a pewnie bym się znudziła 
|
To samo se pomyślałam ;D
Cytat:
Napisane przez ankhax1
pochwal się jak się uda
hahhahaha   
ja chciałam odpisać, że znudził nam się już przed zakupem, i dlatego go nie kupiłyśmy,  :hahaha : 
no ale nie chciałam być niemiła
przepraszam 
|

Anka, czy Ty coś % piłaś ?
Monia 
Dzisiaj się obudziłam z przekonaniem, że potrzebuję szarej Katy jak Ty
|
|
|