2011-09-26, 21:37
|
|
|
Zaszynszylowana
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII
Cytat:
Napisane przez biala_bula
a ja wreszcie zrobilam zdjecia i mogę pochwalić się moimi wszystkimi ciuszkami, które znalazłam we wrześniu
- Czarny sweterek z kokardą - Atmo - 10zł
- Szara tunika z guzikami - Atmo - 10zł
- Golf w paski czarno-białe - Atmo - 8zł (wzięłam go dlatego, iż ma długie rękawy i jest dlugi niż zwykle basicowe golfy) - kupiłam też taki sam czarny też Atmo za 8zł
- Czarny żakiet na krótki rękawek - New Look - 15zł
- Niebieska tunika-sweter - Evie - 12zł
- Sukienka z usztywnianymi miseczkami - 8zł
- Czarne krótkie spodenki - New Look - 6zł
c.d. w następnym poście...
|
Wszystko super ale nabardziej podoba mi się ta tunika z guzikami i sukienka
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
Mój TŻ nie ma też nic przeciwko :P Ale to ma tez wiązek z tym, że jego mama prowadziła sklep z odzieżą używaną. A ile koszulek mu przynosiła, ile spodni, bluz, kurtek:P. Ja miałam to szczęście, że byłam już z nim jak przyszła teściowa założyła sklep i go prowadziła. Zawsze miałam pierwszeństwo jak ciuchy przywiozła z dostawy i mam kilka super ciuchów Niestety rok temu zakończyła działalność bo się przekwalifikowała i została współwłaścicielem firmy. Mój TŻ cieszy się, że nie wydaję kupy kasy w centrach handlowych, gdzie byle jaki t-shirt kosztuje 15-20 zł a przy tej cenie i tak jakość w 70% zostawia wiele do życzenia... Jak czytam opory waszych TŻ-tów to jestem w szoku. Mama dla mojego taty też koszulki, dresy czy koszule szuka w sh, dlatego nie ma nic przeciwko. Wręcz ma sporo firmowych rzeczy. Ostatnio koszulkę mama wyczaiła dla taty z YSL za 3 zł Szkoda kasy na ciuchy kupione w centrach handlowych. Ja wolę za to co oszczędzam w sh kupić sobie markowe perfumy czy skórzane buty.
|
|
|