Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potzrebuje porady - do mężątek i rozsadnych kobiet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-26, 15:56   #38
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Dot.: Potzrebuje porady - do mężątek i rozsadnych kobiet

Cytat:
Napisane przez Mona Lisa Pokaż wiadomość
Tak jak napisałam, zaczęłabym od bardzo dokładnego spakowania męża i doprowadzenia do tego, by wyprowadził się natychmiast, jeszcze dziś. Wtedy będzie czas na ochłonięcie i przemyślenie dalszych ruchów. Jego słowa, które zacytowałam w poprzednim poście, wyrażają kompletny brak szacunku; co to znaczy "wyprowadzam się po świętach"? Przez ten czas wyszuka sobie nowe lokum? A jeśli Tobie ten czas nie odpowiada, czy pomyślał o tym?

Po przeczytaniu Twoich kolejnych postów i informacji o jego wcześniejszej zdradzie odnoszę wrażenie, że jednak pozostawisz inicjatywę w jego rękach. Uważam to za ogromny błąd, nie tylko z perspektywy "mężatki i rozsądnej kobiety", ale także z perspektywy doświadczenia zawodowego.

(Nie jestem i nigdy nie byłam zwolenniczką przeczekiwania spraw, cichych dni, udawania, że nic się nie stało, itp. Lubię brać ster we własne ręce i mieć poczucie, że sama kieruję własnym losem - taka jest moja recepta na szczęśliwe życie. To tyle tytułem wyjaśnienia).
Zgadzam się z Mona Lisą
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując