Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-27, 00:37   #2783
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
dzięksy -

OB miałam ostatnio często robione przy przeglądzie - jak biorą mi krew zawsze sobie dobieram różnych parametrów za jednym pociągnięciem - ale i miałąm zlecane - zawsze wychodizło niskie - stąd zdziwko lekarzy że np przy zapaleniu cewki moczowej ale nevermind
próby, cholesterol i usg zrobię chętnie - zwłaszcza ze i tak czeka mnie pobór krwi - dobrze wiedzieć
ale bosze bosze - ja i złogi? z czego złogi? że z wina?
dzięksy - we życiu bym nie wpadła - jesteś Housem

czy Twe foty wakacjowe były dzieś i mnie minęły? bo chyba byłam jak tłum czekał i skandował ale niedotrwałam
A proszę Cię bardzo. W sumie nie wiadomo co gorsze, ale lepiej wykluczyć wszelkie przyczyny niż truć się antybiotykami na darmo.
A złogi ze cholesterolu mogą być. Jam miała niski we krwi a to diabelstwo pęcherzyk cały zapaskudziło i tam się odkładało. Czasami bolał mnie "żołądek", ale którejś nocy myślałam, że umieram a to kamienie mi wyszły i za dwa dni byłam przeuroczo żółta. USG pokazało tylko 2 większe złogi, ale zanim go wycięli, to jeszcze kilka z przewodu trzustkowego wyciągnęli. A jak dostałam opis histopatologiczny, to się okazało, że w środku cały był zapaćkany cholesterolem, chociaż nigdy w życiu tłusto nie jadałam.

A fotków jeszcze nie wrzucałam, bo nie mam czasu sama ich nawet przejrzeć. Ale kilka pocztófków powinno tam być.

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No...jakby tu powiedzieć...mieszkamy przy najbardziej wymarłym cmentarzu, jaki znam - ewangelickim- ostatnie groby są sprzed drugiej wojny, a te poprzednie tak zarośnięte i omszałe, że ledwie widać, że jakieś literki tam były
Nie pierwszy dom przy cmentarzu, tylko drugi- ale i tak, jak słyszę ryk rozrywający knieję, to dopiero od paru dni ciar nie mam

no i właśnie powyżej wyjaśniam, czemu się włóczę po szuwarach- ale wymyśliłam tu brakujący element twojego obrazka- zwierzę, i to jakie!

Ano jedzą- jako że ryby głosu nie mają, słychać szelest trzcin, a po oświetleniu latarką widać, jakby się woda gotowała od ryb- szczególnie te malutkie, srebrzące się w słupie światła, wyskakują jakby rzędami z wody- szczupak to już chyba nie, bo on jest raczej dzienny, ale kto go tam wie- są i sandacze, i sumy, i okonie- garbusy

cisza taka, że wszystko slychać- pluski wokół i syk gaszonego papierosa i jeszcze jakby cichy chrzęst - nie wiem, co to
Żaby chyba skończyły aktywność
Zamiast chleba szaszłyki (robota W.)
I rum oraz Kinley

Odlewka Montala mi się skończyła , pachnę Rushem używam tylko wieczorem i komary mnie nie gryzą
Jak ja Tobie zazdraszczam. Miłego urlopowania!

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora