Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-27, 07:25   #242
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5

dobry
kawka jest komu??

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Jamapi gdzie można kupić tą paletkę co ostatnio opisywałaś na blogu?
na allegro, ale w sklepach internetowych typu paatal.pl ja właśnie na paatal kupuje, bo mają opcję wysyłki do paczkomatów

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
wiecie co,dziś się czuję lepiej niż wczoraj,mniej boli gardło,ale z ciekawości zmierzyłam temp.i mam większą niż wczoraj a ja nic nie czuję.... ale ja tak zawsze mam...zawsze jestem zaskoczona po zmierzeniu,a moje koleżanki w pracy jak mają 38 to umierają w łóżku
to mi się przypomniała sytuacja, jak kiedyś bąbelek był chory; on jak ma gorączkę to od razu po nim widać, bo cały czas śpi z butelką wody - przebudza się co chwilę, żeby się napić;
no i byłam z nim w domu (to był chyba pierwszy dzień jego choroby); ja też czułam się nie najlepiej, ale matki nie mogą chorować
zazwyczaj sprawdzam, czy młody ma gorączkę przykładając go jego czoła moje usta - jak buziaka i wówczas nic nie czułam ... wg mnie miał normalną temperaturę, ale widziałam, jak się zachowuje ... tak jakby gorączka miał i to nie małą .... ponieważ młody nie lubił i nadal nie lubi termometrów to go nie męczyłam ... ciągle te usta przykładałam i nic, a on spał, spał i spał ...
w końcu wstałam po termometr .. mierzę bąbla, a tam 39st myślę - kurna czemu je tego nie czułam zmierzyłam sobie temperaturę i też miałam 39st
i wszystko stało się jasne .....

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jamapi- u nas jest tak, że w czynszu jest zużycie wody, wywóz śmieci i Co. Ogrzewanie jest liczone od metrażu- około 10-15 zł (przy większych mieszkaniach koło 20 zł). I rozliczają po sezonie cały blok- więc może u Was liczą jakoś proporcjonalnie- bo w sumie ponad 200 za pewnie 6 miesięcy to się sporo robi- może są u Was tacy w bloku co bardzo dużo grzeją.
my mamy wspólnotę; też w opłatach mamy zużycie wody itp. swoja droga, tez bardzo bardzo duuużo jej zużywamy

blok ma swoją kotłownię, a że to nowe budownictwo, więc na wszystko mamy liczniki więc nie ma opcji, że zapłacę za to, ze inny sąsiad dużo grzeje .....
po prostu u nas tak jest co roku ... a teraz na dodatek była podwyżka gazu ... w domu gazu jako takiego nie mam (wszystko na prąd), to właśnie ogrzewanie jest gazowe ...
moja mama twierdzi, że i tak mało płacę ...

no i niedługo przyjdzie kwartalne rozliczenie za wodę ... pewnie usiądę z wrażenia

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Poszalałam i kupiłam sobie jeszcze takie kapciochy na zimę
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...damskie-kapcie

Fajne ?
BOSKIE

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
pokaże Wam małą jak staliśmy pod kościołem-bo oczywiście zakłóciłaby całą uroczystość gdybysmy weszły do srodka
na tym pierwszym to wygląda jakby sama tą mszę odprawiała
fajna ta Twoja mała

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora