Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-27, 07:25   #2431
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Dziewczynki trzymajcie mocno kciuki za mnie, jutro mam ustnie zaliczyć egzamin z makro, mam nadzieję, że zdam, bo już nie mam siły

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
U nas się tylko całuje na "gorzko" i te wszystkie przyśpiewki . I dobrze, bo byśmy się upili :P.
u nas pije się wódkę po 'gorzko'

Cytat:
Napisane przez dreamlady Pokaż wiadomość
co do ślubnego planowania, to mogę się Wam pochwalić, że w końcu wybraliśmy fotografów tych nad którymi się zastanawiałam. podpisaliśmy umowę jestem zadowolona z tej decyzji!
super będziecie mieć piękne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
My w ogóle nie piliśmy wódki. To znaczy, ja może wypiłam ze 2 kieliszki, jak się kuzynostwo męża domagało ze mną wypić, a mąż pod koniec ze znajomymi trochę się napił. Ale tak, to nie szaleliśmy.

Dziewczyny, jutro idę do fryzjera i kompletnie nie wiem, co zrobić z włosami. Muszę się obciąć, bo mam fatalne włosy- zniszczyły się bardzo przez włoskie słońce i tamtą słoną wodę, ehhh . Może coś z grzywką? Nie mogę się radykalnie ściąć, bo mnie mąż do domu nie wpuści :P. Pomożecie mi coś wybrać ?
Tż wypił kilka kieliszków, a ja to chyba ze 2, albo 3, bo oszukiwałam, przechylałam kieliszek, ale nie piłam

Co do fryzury, to myślę tak jak Karo, że grzywkę można na bok wycieniować, a jeśli chodzi o resztę to podciąć końcówki, chyba, że chcesz większej zmiany