Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To była piękna miłość, ale go skrzywdziłam.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-27, 08:35   #25
dawidowskasia
Zakorzenienie

Dot.: To była piękna miłość, ale go skrzywdziłam.

Cytat:
Napisane przez Kvk Pokaż wiadomość
Okej, skrzywdziłam go – zostawiając go z dnia na dzień, i to nie był pretekst – byłam chora poważnie, i nie chciałam go narażać . Był we mnie bardzo zakochany, myślał o nas poważnie – chciał wziąć dodatkową pracę, żebyśmy mogli wynająć mieszkanie. Okej, zrobiłam błąd – że się z nim kontaktowałam, zrobiłam mu nadzieję, a tak naprawdę chciałam tylko go przeprosić i mieć dobre relacje z nim – miałam wyrzuty sumienia i chciałam zostać jego przyjaciółką. A co do nowego faceta – ten którego skrzywdziłam tak mocno się zmienił, tak jak mówiłam wcześniej stał się naprawdę zimny, bardzo niemiły, chamski dla mnie , bezczelny – ale wiem, że mogę na nim polegać, co nie zmienia faktu, że się boje o tego nowego, że mój były może zrobić mu krzywdę. Mimo że jest strasznie szczupły, a ten nowy jest 4 razy cięższy od niego. Ale to strasznie inteligentny gość , i trochę się boje.
Tak skrzywdziłam go i chciałam normalnych stosunków – to coś złego? Jego reakcja jest nienaturalna przecież, ten sarkazm , ironia – dziecko któremu zabrana została zabawka, ja też nie miałam lekko w życiu , straciłam rodziców i co? Żyje się dalej
weź się dziewczyno ogarnij i pogódź się z tym,ze facet już nie będzie chciał Ci pomagać - widać głupi nie jest.
chciałaś zerwać to mogłaś to zrobic jak człowiek a nie gadać o chorobie (takiej, która nie przeszkadzała Ci w przygruchaniu nowego faceta)
masz nowego - to się nim zajmij a nie zawracsz d.... byłemu. Mam nadzieje,że ex znajdzie sobie jakąś dziewczynę wartościową

PS mysle,że sobie za bardzo do bani bierzesz jak to on cierpi przez Ciebie. Pewnie,że to nie było miłe. Jednak uważam,że jak dasz mu spokój to szybko zapomni - i słusznie. Więc nie rób z siebie famme fatale i zajmij się czymś pożytecznym

Edytowane przez dawidowskasia
Czas edycji: 2011-09-27 o 08:38
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora