2011-09-27, 11:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984
19mala83, MMONIKA już pytałam o to, czy ciuszki do zwrotu i powiedziała, że jak ona będzie miała drugie dziecko, to jej oddam i nie będzie problemu, bo przecież takie dziecko to krótko chodzi w ubrankach, bo zaraz wyrasta. Ale przecież z tego powodu kupuje się ich mniej i ciągle pierze, co też je niszczy... Powiem po prostu, że dostałam ubranka po siostrze i raczej od niej nie wezmę, bo nie chcę potem problemów.
A z tym pożyczeniem używanej pralki, którą potem trzeba oddać nową, to już w ogóle niezły pomysł  Dziewczyna nie miała co z nią zrobić, to nieźle sobie to wykombinowała 
Kupię nowe ciuszki i będzie super, bo będę miała dla drugiego dziecka  Jakby co, to widziałam, że chyba od czwartku w Realu jest promocja na body za 5 lub 6 zl
|
No oczywiście u nas nie ma Reala 
Cytat:
Napisane przez agacia_cz
wracam z up niemozliwe ale zaproponowali mi pracę szok 
pewnie pracodawca sie ucieszy jak przyjdzie do niego ciężarówka 
robota super prowadzenie sklepu internetowego 9-17 ale nadziei nie mam 
|
No w sklepie internetowym to chyba nie powinno pracodwacy przeszkadzać, że jesteś w ciąży? Może akurat sie uda i będzie fajnie 
Cytat:
Napisane przez inutil
mam pytanie, tylko proszę nie straszcie tak jak było ze swędzeniem
Czy wam też drętwieją ręce? Mi w nocy bardzo, spać nie mogłam przez to :/ od łokci w dół... i wcale nie spałam na nich, bo czasem tak jest, że jak się przyciska to drętwieją.... Nie wiem od czego to może być i czy to normalne
[...]
super, ale chyba nie ten sam pracodawca co Zosi???
|
Inutil, z drętwieniem rąk nie pomogę, bo nie wiem 
A co do pracodawcy, to faktycznie, lepiej, żeby to nie był ten sam 
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------
Cytat:
Napisane przez sandra1892
U mnie znow wlaczyl sie odkurzacz, non stop bym cos jadla 
Ide sobie zrobic buleczke z maselkiem i dzemem truskawkowym i do tego gorace kakao 
|
Sandra, ja mam od wczoraj to samo - tylko bym jadła
|
|