Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Muszę się wygadać, potrzebuję obiektywnej oceny :-(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-27, 11:37   #11
Bananalama
jestę wieszczę

Dot.: Muszę się wygadać, potrzebuję obiektywnej oceny :-(

Nie, ja w tej historii nie widzę żadnego wspaniałego człowieka. Widzę bezjajecznego krętacza, który nie potrafi się określić i dziewczynę, która mogłaby wiele osiągnąć, ale traci czas i energię na tego człowieka.

Ten powrót jest wymuszony. W każdym razie w Twoim poście nie widzę, by on tego chciał. Pokaż, że jesteś interesująca, masz klasę, dumę. Zainwestuj czas w siebie. Już raz to zrobiłaś. Życie jest za krótkie, by siedzieć w bagnie. Wyjdź do ludzi, znajdź coś, co lubisz robić, zapisz się na fitness.
Na razie to on nawet nie musi się starać, bo jesteś na jego skinienie. W dodatku pisał sobie takie rzeczy z inną. Cóż, znam podobną sytuację z autopsji. Wtedy dziewczyna zastosowała "szybcie cięcie" i już. Koniec znajomości, pocierpiała, ale wyszła z tego silniejsza.
Odwagi!

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując