Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-27, 14:11   #4313
wodaqua
Zadomowienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
u nas właśnie kupki bardzo podobne, tylko Ty piersią karmisz.. a co mówiła Ci pediatra dokładnie na temat tego śluzu w kupce?
W sumie nic, żadnego wrażenia na niej to nie zrobiło, ale mówiłam jej że tylko raz taka śluzowata wyraźnie kupka była.

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
A Dominik juz drugi tydzień zasypia dokładnie o tej samej godzinie czyli 19, codziennie jest tak samo, czyli 17-17:30 ostatnie karmienie 130ml, 18 kąpiel (co drugi dzień), po kąpieli, masażu leżymy sobie na łóżku w sypialni i gaworzymy/usmiechamy się. Zbliża się godz. 19, i już widzę, że Dominik zaczyna ziewać to ściągam rolety, przytulam maluszka, mówię cichutko, że pora spać, i że maja mu się śnić aniołki, całuję, układam do łóżeczka i wychodzę z pokoju, zostawiając otwarte drzwi. Po 10 min Dominik sam zasypia w łóżeczku.
Nie macie pojęcia jaka ja jestem szczęśliwa, kiedy dokładnie wiem co potrzebuje mój maluszek w danym momencie. Kocham nasze rytuały i kocham synka za to, że jest taki mądry, że wie kiedy zbliża się noc i że ma grzecznie iść spać.
Jestem pod wrazeniem!!! Slicznie zasypia Dominik! U nas wieczory szwędane - mała tak samo jak i w brzuszku, najchętniej do 23 by buszowała

O kurcze, dzień chłopaka.... Jkaie atrakcje dla swoich mężczyzn wymyśliłyście?

Brumku, w Zwierciadle dodawany jest kalendarz z Twoją Audrey na okładce - jeśli interesują cię takie gadżety

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ale mnie wkręcacie... dobrze że nie wyskoczyłkam dzis z jakims prezentem
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora