2011-09-27, 14:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
Napisane przez bluesky89
Dziewczynki, kupiłam prezenty dla Małej i sukienkę dla Mojej bratanicy.
Wkleję zdjęcia i powiedzcie mi, czy nas ni wyśmieją jak im to damy...
|
Moim zdaniem podarunek jest ok, ale ja nigdy nie miałam okazji nic kupować dzieciom, więc ciężko mi coś bardziej konstruktywnego napisać. 
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena
Czasem to rzęsy są takie że przy najmniejszym obciążeniu się sklejają  spróbuj malując się kręcić w palcach szczoteczkę w stronę lusterka, do góry  - nie umiem tego wytłumaczyć 
|
Wiem o co Ci chodzi. 
Cytat:
Dziękuję  ja tam na siebie patrzeć nie mogę  i kocham blond tylko niszczy kłaczki 
|
Oj niszczy, niszczy. 
Kiedyś fryzjerki mnie naciągały na farbowanie włosów co miesiąc (przy okazji odrostów robiły też całość, bo ponoć było to konieczne). A teraz trafiłam na bardzo fajny salon Welli. Kosmetyki mają niezłe i - co ważniejsze - dowiedziałam się, że wcale nie muszę co miesiąc robić całości! Wystarczy nałożyć farbę na odrosty, a przy spłukiwaniu fryzjerka mi zemulguje farbę po całości, by lekko odświeżyć kolor, więc zarówno włosy jak i portfel tak bardzo nie ucierpią.
Cytat:
to możliwe ze poprostu masz takie rzęsy  ale i tak są śliczne, długie i podkręcone  ja nie umiem moich podkręcić
|
Dziękuję bardzo. 
Oczy, to chyba jedyna część mojego ciała, którą w pełni lubię i akceptuję. 
Czas edycji: 2011-09-27 o 14:52
|
|
|