Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-27, 14:50   #306
Galadriela87
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, kupiłam prezenty dla Małej i sukienkę dla Mojej bratanicy.
Wkleję zdjęcia i powiedzcie mi, czy nas ni wyśmieją jak im to damy...
Moim zdaniem podarunek jest ok, ale ja nigdy nie miałam okazji nic kupować dzieciom, więc ciężko mi coś bardziej konstruktywnego napisać.

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Czasem to rzęsy są takie że przy najmniejszym obciążeniu się sklejają spróbuj malując się kręcić w palcach szczoteczkę w stronę lusterka, do góry - nie umiem tego wytłumaczyć

Wiem o co Ci chodzi.

Cytat:
Dziękuję ja tam na siebie patrzeć nie mogę i kocham blond tylko niszczy kłaczki
Oj niszczy, niszczy.

Kiedyś fryzjerki mnie naciągały na farbowanie włosów co miesiąc (przy okazji odrostów robiły też całość, bo ponoć było to konieczne). A teraz trafiłam na bardzo fajny salon Welli. Kosmetyki mają niezłe i - co ważniejsze - dowiedziałam się, że wcale nie muszę co miesiąc robić całości! Wystarczy nałożyć farbę na odrosty, a przy spłukiwaniu fryzjerka mi zemulguje farbę po całości, by lekko odświeżyć kolor, więc zarówno włosy jak i portfel tak bardzo nie ucierpią.

Cytat:
to możliwe ze poprostu masz takie rzęsy ale i tak są śliczne, długie i podkręcone ja nie umiem moich podkręcić
Dziękuję bardzo.

Oczy, to chyba jedyna część mojego ciała, którą w pełni lubię i akceptuję.

~Xbox & rock fan

Edytowane przez Galadriela87
Czas edycji: 2011-09-27 o 14:52
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora