Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-28, 17:40   #2004
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Na dobranoc wrzucam fotkę naszej pajęczycy, Teklunia mieszka za oknem gabinetu- jutro też go obfocę. Panicznie brzydzę się pająków, ale Teklę darzę ogromnym sentymentem, jest "z nami" ( na szczęście ZA OKNEM) od bardzo dawna

duża, jak 5zł

Dobrej nocy

edit:

uff w końcu udało mi się dołączyć odpowiednie foty
Świetna Jakiś mutant chyba bo w naszych warunkach to pająki raczej takie chucherka

Ja na szczęście pająków się nie boję i nie brzydzę - gorzej z owadami opancerzonymi brrr ......

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Hehe to już chyba dawno przestało być forum etorebkowe , ale fajnie, że mamy miejsce w którym możemy pogadać o wszystkim .
Też mi się to najbardziej podoba Tu są same fajne dziewczyny i najfajniejsze Wizażanki

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Maluję ciemnym brązem z Garniera Color&Shine, tylko ta farbka mi odpowiada, wkleję Ci powiększenie tej fotki o..!
ślicznie wyglądałaś - to fotki z wesela, prawda ?

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Mnie zaczęły wypadać po ciąży całymi pasmami, musiałam obciąć na krótko, a zawsze miałam raczej gęste włosy, o, tak wyglądałam jako nastoletnie dziecię Tu akurat miałam dość krótkie, zazwyczaj nosiłam kłaki do pasa

Nudi Roxi Kali tak wyglądała ciocia charal jak była w Waszym wieku
ale laleczka ja to nigdy takich włosów nie miałam i mieć nie będę - mam cienkie włosy i bardzo proste jak wyprasowane

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
Przyszła moja Marti Jakaż ona elegancka! wykonanie pierwsza klasa! Ale fotorelacja później, może komuś się moje fotki przydadzą.
To czekamy na zdjęcia a jeśli już są to do nich zaraz dotrę
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora