2011-09-28, 17:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n
Na dobranoc wrzucam fotkę naszej pajęczycy, Teklunia mieszka za oknem gabinetu- jutro też go obfocę. Panicznie brzydzę się pająków, ale Teklę darzę ogromnym sentymentem, jest "z nami" ( na szczęście ZA OKNEM) od bardzo dawna
duża, jak 5zł
Dobrej nocy
edit:
uff w końcu udało mi się dołączyć odpowiednie foty 
|
Świetna Jakiś mutant chyba bo w naszych warunkach to pająki raczej takie chucherka 
Ja na szczęście pająków się nie boję i nie brzydzę - gorzej z owadami opancerzonymi brrr ......
Cytat:
Napisane przez Iduś
Hehe to już chyba dawno przestało być forum etorebkowe  , ale fajnie, że mamy miejsce w którym możemy pogadać o wszystkim  .
|
Też mi się to najbardziej podoba Tu są same fajne dziewczyny i najfajniejsze Wizażanki 
Cytat:
Napisane przez dodeczka84
Maluję ciemnym brązem z Garniera Color&Shine, tylko ta farbka mi odpowiada, wkleję Ci powiększenie tej fotki o..! 
|
ślicznie wyglądałaś - to fotki z wesela, prawda ?
Cytat:
Napisane przez charal
|
ale laleczka ja to nigdy takich włosów nie miałam i mieć nie będę - mam cienkie włosy i bardzo proste jak wyprasowane 
Cytat:
Napisane przez gaga87
Przyszła moja Marti  Jakaż ona elegancka! wykonanie pierwsza klasa! Ale fotorelacja później, może komuś się moje fotki przydadzą.
|
To czekamy na zdjęcia a jeśli już są to do nich zaraz dotrę
|
|
|