2011-09-28, 17:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystko o cerze naczynkowej
Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba
Zaczne dzis do Antirougeurs Fort ktory jest zastepnikiem Diroseala i nie ma juz retinaldehydu w skladzie. mysle ze moze on okazac sie dobry dla tych ktorzy nie mogli uzywac retinalu.
Ja ogolem czesto uzywam zwyklego kremu Nivea na noc. bardzo lubie i mi sluzy prosta pielegnacja, ale chodz co druga noc, tak dla spokoju duszy, chce cos specjalnie na naczynka uzywac, zeby ciagle miec taka jasna cere ;o) , wiec jak nie ma juz Diroseala to bede testowac Antirougeurs FORT, moze mimo braku retinalu tez bede zadowolona ;o)
|
Ooo, czekam na recenzję! Ja używałam Diroseala i widziałam poprawę, ale nie kupiłam kolejnej tubki, bo te filtry paskudne trzeba na dzień. A mnie większość spryszcza 
Kurczę, zaciekawiłaś mnie tą nową serią!! Ciekawa jestem czy będzie w PL (ostatnio w SP Diroseal był w przecenie). Ja miałam bogatszą wersję i stosowałam ją tylko na nos i poliki na dzień. Ma chyba trójglicerydy bądź parafinę na początku, ale nic mi nie było Efekty były, ale trzeba było czekać długo.
Ostatnio z więlką namiętnością stosowałam Auriderm i Ruboril, ale chciałam ostatecznie coś do całej twarzy i odstawiłam. Dla spokoju duszy przestawiam się na proste składniki, bo tak ciężko mi krem znaleźć. Teraz używam hydrolatu z kocanki/oczarowego, kompleksu na naczynka z Naturalisa i jest o niebo lepiej!!
|
|
|