2011-09-28, 17:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości
Cytat:
Napisane przez gaga87
Uwaga uwaga!
Przedstawiam moją MARTI
Relacja:
Skórka bardzo przyjemna, o nieco drobniejszej fakturze niż np. Emili. Podszewka mocno szeleszcząca, na szczęście nie mocno śmierdząca  Kieszonki standardowo - w środku jedna na zameczek i 2 małe przegródki. Na zewnątrz z przodu funkcjonalna kieszonka np. na telefon lub błyszczyk - lubię takie!
Podoba mi się w niej to, że otwiera się tak szeroko, co myślę znacznie ułatwi jej penetrację  [Może w końcu mój TŻ przestanie narzekać, że nic nigdy nie może w mojej torebce znaleźć  ].
Wykonana solidnie, elegancko, bez zarzutu. Polecam z czystym sumieniem!
Noszenie jej na ramieniu jest możliwe, jednak byłoby uciążliwe. Dorka (to chyba Ty mi odpisywałaś?) miała rację
Zastanawia mnie tylko po co jest z tyłu ta "zakładka" po środku... Taka sama jest z boku, ale tam założony jest za nią suwak. Jakieś pomysły? 
|
Śliczna Taka porządna ta skórka znów mi się podoba 
Cytat:
Napisane przez reniabg
Witajcie, ja tak na szybciora z pracy piszę
Wooowwww Magie! Pięknie, co prawda styl nie mój ale jest tak czysto, przejrzyście bez zbędnych durnostójek kurzołapek  no dokładnie, jak z salonu  gratuluję, wszystko do siebie pasuje - dobrane ze smakiem i tak konsekwentnie. Super!
Ja w urządzaniu u siebie raczej sobie nie poradze, bom zielona....
|
Hej Reniu A co Ty do wieczora dziś pracujesz ?
Dziękuję za komplementy
Dasz sobie radę z urządzaniem trzeba robić tak, aby się dobrze czuć w danym wnętrzu - bez względu na modę 
I Domi ma rację co do dodatków - zgadzam się w pełni - to trzeba zostawić na sam koniec - jak już się wykrystalizuje wizja wnętrza Bo potem za dużo zbędnych rzeczy jest i zagracają miejsce
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------
Cytat:
Napisane przez monica80c
[/COLOR]Oświadczenie: jestem beznadziejna
znowu tam zadzwoniłam   :mur :
pan ot tak po prostu,wie,ze ja to ja i ze w nst tyg
no pytam:musiałam tam dzwonić????????? 
|
Oj Moniu jesteśmy z Tobą Nie przejmuj się, że Cię przez telefon kojarzą, bo nadal jesteś anonimowa Na ulicy by Cię pan z etorebki nie poznał przecież 
Cytat:
Napisane przez monica80c
|
Mopsik - był u siebie ... Czyli swoim "syfiastym" posłanku
Te zdjęcia takie bez ludzi i bez mopsa - bo one do ogłoszenia pójdą ... Musimy niedługo wystawić mieszkanie na sprzedaż - stąd mam zdjęcia na komputerze i dlatego też nie ma na nich mopsa, żeby nie odstraszyć potencjalnych nabywców
|
|
|