Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-28, 20:05   #4687
granatowo
Zadomowienie

Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29684337]z cyklu ogłoszenia
Jako, że robię praktycznie generalny remont pokoju w najbliższym czasie będę miała trochę rzeczy do rozdania. Jeśli ktoś może chce stare numery Filipinek (2002-2005), bo szkoda mi wyrzucać, to zapraszam do mnie.
Mam też trochę ubrań (absolutnie nie są zniszczone!), które mi się znudziły, albo są na mnie aktualnie za małe. W ogóle mam tu mnóstwo jakieś biżuterii, jakiś książek, bajek dla dzieci, płyt CD z bajkami, płyt z muzyką, itd. Może któraś ma ochotę sobie coś z tego wybrać i wziąć? Z pokoju zrobiła mi się mała graciarnia i muszę jakoś się z tym uporać

Nie macie kogoś kto potrzebuje może mebli? Mam cały komplet mebli Black Red White XXI olcha na wydaniu. Stan idealny. Zapytajcie proszę wśród znajomych...[/QUOTE]

Myślę, że możemy Ci pomóc
Rozczuliłaś mnie Filipinką, zapomniałam, że moje leżą w rodzinnym mieście w piwnicy, bo też żal mi było wyrzucać

Cytat:
Napisane przez zielona nadzieja
Jedziesz polować na Zibiego? Nie, ja raczej się nie wybieram
Hehe nie, to była opcja: mam na koncie +28mln
Jadę z TŻ i... Mallą?