2011-09-28, 21:29
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie blizniakow laczcie sie :)
Cytat:
Napisane przez glamourous
Virgo 32-34???? O matko to ty drobinka jestes...
Ja dzis sie ledwo dopielam w kurtke 42, a myslalam ze sobie po prostu o 2 rozmiary wieksza kupie na tych kilka tyg co mi zostaly
Asiu a doradzisz cos w kwestii ubranek? Mam bardzo duzo rzeczy na 56, pare sztuk bodziakow i pajacykow jeszcze mniejszych i zastanawiam sie czy dokupic czy sie wstrzymac... Kiedy twoje maluszki "dorosly do 56" i ile go ponosily?
|
Moje drobinki długo nosiły 50 a 56 Lila jeszcze niektóre nosi, Miki od jakiś 2 tyg nosi 62 ale też jeszcze się zmieści w niektóre 56 a mają 3,5m-ca wiesz wszystko zależy kiedy i jak duże się urodzą,moja koleżanka urodziła w 40t.c swoją parkę (2900g i 3400g) i bardzo krótko nosiły 50, moje były małe więc troszkę im zajęło dorastanie do 56. Miałam ze 25 bodziaków( w tym długi,krótki rękaw i na ramiączkach),coś około tego śpiochów,kilka kaftaników i z 6 par pólśpioszków i ciągle prałam, bo Mikołaj ciągle albo ulewał albo się obsikiwał bokiem,więc jakbym miała więcej to też byłoby dobrze Jak na razie nic nie wskazuje żebyś miała przedwcześnie urodzić więc może się wstrzymaj z kupowaniem tych mniejszych, u mnie od 30t.c. były już regularne skurcze i przyjmowałam już wtedy nospę i cordafen.
|
|
|