Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marco Aldany w złotych tarasach - pierwszy w Polsce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-28, 21:21   #11
Hagenia
Przyczajenie

Dot.: Marco Aldany w złotych tarasach - pierwszy w Polsce

Odradzam salon na Wilczej. Nigdy więcej tam nie pójdę!

Uważajcie, bo tam pracują osoby , które jeszcze nie miały szkolenia i nie maja pojęcia o obcinaniu włosów.

Brakuje mi słów żeby powiedzieć jak jestem zła, całe życie nosiłam długie włosy a jedna wizyta w salonie, w którym ktoś uznał, że może dopuścić do obcinania włosów osobę która się na tym nie zna spowodowała że o moich długich włosach mogę teraz tylko wspominać.

Miałam długie włosy i chciałam podciąć końcówki i grzywkę. Dziewczyna o imieniu Magda lub Marta, zaproponowała że pocieniuje mi włosy. Tak postrzępiła mi włosy że wstydziłam się iść do pracy. Następnego dnia poszłam z reklamacją, włosy poprawiała mi dziewczyna która powiedziała że jest zastępcą managera i że spodziewała się że wrócę, a osoba która obcinała mnie wczoraj dopiero się uczy. Ponownie pocieniowała mi włosy i teraz z moich długich włosów zostały mi w włosy do ramion. Przynajmniej teraz nie wstydzę się wyjść na ulicę, ale po moich długich gęstych włosach zostały tylko zdjęcia i wspomnienia.

Nikt nie raczył mnie przeprosić za to że zniszczyli mi włosy.
Hagenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując