Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 06:44   #4518
Lilkaa82
Rozeznanie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Nerolka sto lat !!!

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Mamad AgaG Madzia dla grzecznych dzieciaczków na chrzcie ciekawe jak Lilkanapewno standardowo dziecko grzeczne tylko mój płaczek mały nie ale i tak kocham go najbardziej na świecie
Nadrobilam jak mała teraz karmilam
U nas chrzciny super jak juz wspominalam Mała w kosciele prawie nie spala ale nie plakala tylko ladnie sie rozgladala co jakis czas ucinajac sobie kilkuminutowe drzemki Placz byl po mszy przed chrzcinami samymi juz bo pic sie dziecku zachcialo, dostala herbatki i luzik juz byl Ksiadz "wypedzal" ten grzech pierworodny i dokladnie wtedy jak skonczyl to mała w tym czasie taką salwe kupkowa puscila ze wszyscy goscie sie zaczeli smiac z nami i ksiedzem na czele normalnie myslalam ze padne i do tego "piekny" zapach Ksiadz w zachrysti powiedzial ze zly duch napewno opuscil nasze dziecko i to w dodatku "zapachowo" heheh
Impreza bardzo udana mała jadla, spala i rozgladala sie ma zdjecia z wszystkimi goscmi na koniec nawet tance byly jedzenie rewelacja !!! Moj kumpel spisal sie ze hoho !!! Wrzuce zdjecie do klubu jak mi sie uda zmykam do pakowania dalej buziaki

Brida gratulacje !!!

P.S. Mała chyba wie ze mamusia ma malo czasu bo ladnie spi w nocy dajac sie nam wyspac a w dzien ma kilka drzemek dluzszych i sama bawi sie wiekszosc czasu na macie lub w lezaczku a po poludniu wyjezdza z prababcia na spacery papap

Zdjecia w klubie !

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-09-29 o 07:01
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora