2006-10-27, 12:03
|
|
Raczkowanie
|
Blond, brąz, brąz, blond...
Witajcie
Jestem bardzo młodą dziewczyną, a moje włosy już tyle przeszły. Od dziecka chciałam być blondynką i zrobiłam to na własną rękę. Wszystko było ok, ładnie wyglądałam, ale po jakimś czasie włosy zrobiły się takie zółte i wyglądały strasznie...Blleee...i te odrsoty. Stwierdziałam, że to dużo roboty nad tymi włosami, więc postanowiłam wrócić do mojego dawnego koloru czyli brązu jasnego. Kupiłam farbę ?(orzechowy brąz) Trochę za długo przetrzymałam farbę i wyszedł mi baaardzooo ciemny brąz...Strasznie mi się on podobał, ale niestety po kilku myciach zrobił się orzrechowy, a potem dalej schodził powolutki. Wkurzyłam się i wzięłam po jakimś czasie kupiłam farbę o kolorze czekoladowym brązie. Nie wyszło mi u góry włosy były jaśniejsze, a na dole jak czarne...Kolor jakby mi zszedł ale końcówki nadal są bardzo ciemnie ;/ Czy jest szansa , że ten kolor w ogóle mi zejdzie ? Bo ja bardzo bym jednak chciała być blondynką...było mi w tym najlepiej Ale niestety moje włosy teraz są dwukolorowe...i czekam aż ten kolor mi jakoś zejdzie? to w ogóle możliwe? I zamierzam w przyszłości u fryzjera zrobić porządny blond...Czy to dobre rozwiązanie?
|
|
|