Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 08:31   #416
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Co do imion: Dzisiaj w pracy była pacjentka z noworodkiem, który nazywa się Lech... Vesna to bardzo popularne imię w Słowenii i Suzana też A Vanessa to córka mojej koleżanki z bloku (cały czas się zastanawiam, jakim cudem jej to imię przeszło w USC )

Dobranoc
moja znajoma ma corke o imieniu Wanessa .. tak.. pisane przez "W" bo jej nie pozwolili przez V... ja bym nigdy tak dziecka mi nazwala.. albo kolegi bratanica..Miszel....

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
bolało nie bij więcej a wredne to jesteście wy paskudy

dzień dobry
haaaaaaaaaaaaaa..... mialo bolec

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ale jakie będą emocje jak orzeszek się wykluje ja to zawsze wrażeń wam dostarczę
a w przyszłym tygodniu kolejne przymiarki
teraz juz tak latwo sie nie nabierzemy:P

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

Mam dzisiaj smutny humor. Pokłóciłam się z mamą i na razie wyprowadzam się do TŻ. Będę dojeżdżała do pracy prawie 40 km z jego domu, ale nie chcę póki co mieszkać z moją mamą, bo ma tak paskudny charakter momentami, że nie sposób jej znieść. nie chcę się wdawać w szczególy, ale bardzo mnie wczoraj zraniła, całą noc przeryczałam Teraz to ja już nie wiem, jak zorganizuję ślub, bo ona miala mi pomóc finansowo. Ja mialam zaplacic część, ona część, a rodzice TŻ i mój TŻ kolejną część. Ale chyba od niej ani grosza nie wezmę. Może wezmę kredyt, albo zrezygnuję z wesela na rzecz skromnego przyjęcia. Tylko ciekawe, co na to TŻ ech smutno mi, pocieszcie
pomieszkasz z TZ i jakos wszystko sie ulozy emocje opadną i wszystko wroci do normy

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jeszcze apropos wczorajszego Top Model. Mam już swoją faworytkę (pewnie nie wygra, bo jest za niska) ale ma taką urodę, że sama bym się w niej zakochała. Przy okazji zaprezentowała wczoraj cudną fryzurkę (może by tak ją odgapić na ślub??) - to ta czarna, na zdjęciu w środku Olivia
no śliczna jest.. ma swietną urode.. ale jurorom chyba sie nie spodobala. Tez mam kilka swoich faworytek. Najbardziej niecierpie tej placzki, nie wiem jak ona sie nazywa.. ale mnie wkurza. Jak tak placze bo sie stresuje, ze jej cos nie wyjdzie to niech spada.:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora