Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 11:45   #4724
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.

Malla-

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
mhm, wróciłam w poniedziałek
odebrałam dziś te serum, wszystko jest tylko nie wiem czy mam je dać Tobie czy dziewczyny ode mnie odbiorą czy jakoś jeszcze inaczej. u Ineso mam coś, Mju też coś u niej ma to może jakoś to zorganizujemy
to zależy jak dziewczynom będzie pasować, a ja bym chciała żebyś mi właśnie od Mju odebrała kilka rzeczy i gdybyś mogła to dałabyś jej 7zł, a ja Ci oddam, bo taką kwotę to nawet nie opłaca mi się przelewać. możesz?

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Buty kupowałam, 3 pary

A na serio to wiesz co ja teraz mam w pracy, s-a-j-g-o-n totalny straszny Nie wyrabiam na zakrętach A jeszcze mi wszyscy na złość robią noooo I to się powtarza co roku jak szefostwo na urlopie, a potem zrypkę dostaję ja...

Łiiiiiiiiiiiii dostałam ze streeta do testów pakę z kosmetykami Eucerin, 3 pełnowymiarowe produkty Żel oczyszczający, matujący krem nawilżający, i tonik Normalnie paka o wartości 140 zł
no wiem, wiem.... długo jeszcze taki kocioł będziesz miała?

eeejjj ale fajnie!!!! niezła paka!

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dżiz, jak ja lubię spotkania służbowe... ".
tiaaaaa.....najgorsi są ci 50+, bo w moim środowisku pracy mniej więcej jest taka średnia wieku:/ mogliby być moimi dziadkami a chcą łapać mnie za tyłek

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29684337]z cyklu ogłoszenia
Jako, że robię praktycznie generalny remont pokoju w najbliższym czasie będę miała trochę rzeczy do rozdania. Jeśli ktoś może chce stare numery Filipinek (2002-2005), bo szkoda mi wyrzucać, to zapraszam do mnie.
Mam też trochę ubrań (absolutnie nie są zniszczone!), które mi się znudziły, albo są na mnie aktualnie za małe. W ogóle mam tu mnóstwo jakieś biżuterii, jakiś książek, bajek dla dzieci, płyt CD z bajkami, płyt z muzyką, itd. Może któraś ma ochotę sobie coś z tego wybrać i wziąć? Z pokoju zrobiła mi się mała graciarnia i muszę jakoś się z tym uporać

Nie macie kogoś kto potrzebuje może mebli? Mam cały komplet mebli Black Red White XXI olcha na wydaniu. Stan idealny. Zapytajcie proszę wśród znajomych...[/QUOTE]

filipinki to może nie, ale na ciuszki to chętnie
meble też bym przygarnęła i to baaardzo chętnie no ale nie w tej chwili, a widzę że Shiru już się zainteresowała

Cytat:
Napisane przez agaola89 Pokaż wiadomość
To trza zrobić ciuchowisko i się powymieniać!
już dawno o tym mówiłam

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Aga/Ola już raz wizażanki były na takim ciuchowisku
potwierdzam ale w swoim gronie też fajnie byłoby coś takiego zrobić

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Hiper, ja bym chętnie je obejrzała, bo przeprowadzam się w weekend do niemal pustego mieszkania, a wolałabym odkupić jakieś mebelki niż pakować całe oszczędności w nowe
a czemu się przeprowadzasz?

fatalnie zaczął mi się dzień od porannych mdłości:/ (nie, nie w ciąży nie jestem) i bólu głowy i po raz 1szy nie mam ochoty przychodzić do pracy i źle się tu czuję.

i mam już pytanie od promotorki
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora