2011-09-29, 11:53
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dąbrowa Górnicza - sala na wesele
Cytat:
Napisane przez primavery
witam serdecznie wizażanki  ... czytam forum i czytam i postanowiłam sie wypowiedzieć, bo trafiłyście w temat , który dręczy mnie od kilku miesięcy
wesele planujemy na wrzesień 2012. I zastanawiamy się mocno czy nie zrobić go na ogrodzie. Od roku mieszkamy razem w domku i mamy ogród. Zatem moje pytanie co Wy o tym sądzicie.
Jest wiele sal w D.G. ale żadna do końca nie spełnia moich oczekiwań.
Kamionki- beee. O Bea słyszałam straszne rzeczy. Astra niby ładna...ale w środku osiedla. Shuma wydaje mi się za daleko ...poza tym niemile zostaliśmy tam potraktowani...itd, itp. Origami piękne ale nie mieli jeszcze żadnego wesela i skąd mam wiedzieć , że będzie tak jak obiecują. W geście rozpaczy byliśmy też Pod lasem ale tam jest taki brud, że bałabym się zjeść obiad a co dopiero zaprosić gości.
stąd właśnie nasz pomysł na rozłożenie namiotów na ogrodzie. Ponoć wrzesień przy pełni księżyca potrafi być piękny więc dojrzewam powoli do tego szalonego pomysłu. Czekam na podpowiedzi 
|
Jeśli tylko macie wystarczająco dużo miejsca w ogrodzie to moim zdaniem suuper sprawa
Polecić mogę ANMARK akademia sztuki kulinarnej, robili nam catering na studniówkę rewelacja, na temat jedzenia słyszałam same pozytywy. Coś mi się wydaje, że jeśli chodzi o stoły, namiot itd tez mogą coś zaproponować ale to tylko domysły poparte ich galerią 
Daj znać co zdecydujesz
|
|
|