Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na Wspólnej cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 12:58   #2709
whitechocolateraspberry
Zadomowienie

Dot.: Na Wspólnej cz. 4

Cytat:
Napisane przez onaa Pokaż wiadomość
Ta impreza urodzinowa przypominała raczej kiepską prywatkę Emilka wyraźnie wpadła w oko temu chłopakowi. Coś mi się wydaje, że wyjedzie z nim do tej Anglii i ucieknie od problemu macierzyństwa zostawiając dziecko Agnieszce i Rafałowi
Ja mysle, że taka ucieczka nie pasuje do Emilki Ale nie wiem co zrobiten chłopak, żyje sobie beztrosko, jezdzi sobie po swiecie, a tu nagle miałby dziewczyne ograniczoną obowiązkami, która nie może się ruszyc na dodatek na 2 godziny na impreze, bo awantura... Ja myślę, że trochę będą razem, ale później on ucieknie. Chociaz moze sie tez okazać, że nagle obudził się w nim instynkt ojcowski i bedzie chcial razem z nia wychowywac dziecko, w serialach wszystko mozliwe

Mam juz streszczenia kolejnych odcinkow od 1490 (jak nie chcecie wiedziec co sie wydarzy, to tego nie czytajcie ) Rafał zacznie totalnie przeginac... zobaczą Emilkę jak całuje się z Błażejem i zrobia jej okropną awanturę... będą ją chcieli kontrolować i Agnieszka zacznie jej pod szkołe przyjeżdżać, aż w końcu Emila zacznie uciekać z zajec z Błażejem Agnieszka z Rafałem totalnie przeginają, mysla, ze jak dziewczyna urodziła dziecko to juz prawa do zycia nie ma, ma tylko siedziec w domu i zajmowac sie dzieciakiem... koszmar.
Ewa będzie podejrzewać Borysa ;p Ale pojedzie na wycieczke z Kusnierzem i okaze się, że znajdzie u niego te wszystkie erotyczne zdjecia. On sie zorientuje, że Ewa go zdemaskowała i ją zaciagnie do lasu ;p Ona się obroni, a nastepnie Kusnierz oskarży ją o napaść...
Mają byc jakies jaja z Markiem i jego wspolnikiem Stefanem. Stefan z zona beda chcieli oddac czescudziałów firmy jakiemus Hindusowi, Ola w internecie odkryje, ze to oszust, a okaze sie, ze Stefan juz zaangazowal do akcji jakas kobiete (moze to znowu Laura, kto wie ;p )
Patryk będzie miał pretensje do Marty, że rozbija jego rodzinę...
No i oczywiscie Adam zostawi Weronike...

Edytowane przez whitechocolateraspberry
Czas edycji: 2011-09-29 o 13:12
whitechocolateraspberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując