Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 13:27   #4286
Lavia15
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Nikola17 Pokaż wiadomość
Wróciłam
w sumie to nic ciekawego nie wypatrzyłam..
Byłam w outlecie i sh. W tym outlecie widziałam jedynie ładne płaszczyki, z metką były po 130 zł. W sumie jak w normalnym sklepie i ładny dłuższy trochę sweterek z New Looka za 58 zł, używany to chyba dużo?
w sh jednym widziałam ładną sukienkę letnią za 78 zł :ściana: nie była nowa z metką.
W kolejnym sh Ładne bluzeczki od 20-40 zł atmosphere takie eleganckie z falbankami, guzikami. Bardziej dla mojej mamy, Ładna była jedynie zielona ,ale ja zielonego nie lubie. Nie mam nic zielonego do ubrania
Ceny podobne jak w normalnych sklepach, nie wiem jak to jest.. wy kupujecie za grosze a u mnie mimo używanych ceny są niemałe

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Koło jednego sh jest normalny dom mieszkalny i jak przechodziłam stała goła laska w oknie i psikała się antyperspirantem firanka była z przezroczystego tiulu i wszystko było widać. Po drugiej stronie robią ocieplenie budynku to pewnie Ci robotnicy mają co oglądać

u mnie od chyba 2 miesięcy otworzyli taki OUTLET z ciuchami ze stradi, bershki, new looka itd i ceny są praktycznie takie jak w normalnych sklepach, więc jak dla mnie to troche bezsens ;p
Ale z kolei świetne ciuchy mają w OUTLECIE z Vero mody na piotrkowskiej.....tam są teraz płaszcze po 120-200zł, a wczoraj moja mama wychaczyła ładny czerwony golfik na zimę za 35zł

hahaha to muszą mieć niezłe widoki

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikola17 Pokaż wiadomość

Może też sobie zamówię tą bluzeczkę.. chciałabymj miedzianą (ceglastą) ale na tych zdjęciach wygląda jak żarówiasty pomarańcz? u mnie tylko tak wygląda?
ja chyba wezmę granat albo też beżową jak snow
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora