2011-09-29, 13:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Napisane przez dagaa81
Kochana i na motocyklu jeździ!!!!!! I też je lubi  A fajny jest to się wie-co 2 m-ce jestem u niego i zawsze sobie pogadamy a na koniec to wyściska mnie i wycałuje 
|
Takiej to dobrze Niedosc, ze jej blizniaki fajne zmajstrowal, to jeszcze sciska i caluje  
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
Cytat:
Napisane przez jooasi
Dagaa no nie jeszcze doktor z motocyklem ooo raju  a co Ty tam tak śmigasz do niego?? pochwal się co tam robisz?? powiedz jeszcze czy synek też taki fajny?? 
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------
A skąd Ty to wszystko wiesz Zabuniu mądraluniu?? 
ale racje masz czuje, że to mój doktor ale na inną konsultacje to chyba nie zaszkodzi pójść?? wkręciłam się jak głupia przez to różowe, fatalnie się wczoraj czułam przez to, dobrze, że mój chłop mnie odciągnął od tego i wyluzował jak należy bo siwych włosów zaczęło mi przybywać 
|
Tak sadze po sobie Czulam, ze to ten lekarz, miewalam chwile zwatpienia, ale ciagle czulam, ze to on I do samego konca umawialam sie z nim i z innym doktorem (furmankiem) Ale wybralam tego pierwszego, postawilam na pierwszy wybor i to byl strzal w 10
|