Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 17:01   #626
Ewunia_1984
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012

U lekarza wszytsko ok. Maluszek rośnie, juz ma 1,7cm i tworzy się już pępowinka Szybko ten mój maluszek rośnie Jeśli chodzi o plamienia to lekarz stwierdził, że macica się oczyściła po ostatnim malutkim zerwaniu kosmówki. Na samym usg było widać, że ta przerwa w kosmówce z 11mm zrobiła sie na 7mm więc idzie dobrze.

Dzisiaj założyli mi książeczkę ciąży. Robiła to położna i teraz zawsze przed wizytą u lekarza najpierw mam do niej przyjść i pogadać o tym co mnie interesuje czy niepokoi. Zawsze jak będę miała jakieś wątpliwości to mogę do niej zadzwonić. Kurcze, nie wiedziałam, że będę też pod opieką położnej. Fajnie, też tak macie? W sumie jak ją polubię to mogę ją chyba poprosić o obecność przy porodzie (oczywiście za dopłatą)???

Położna powiedziała mi, że do 12 tc nie mogę farbować włosów!!! Dźizus, a ja właśnie chciałam iść bo mam mega odrosty. To co ja teraz zrobię?! Wiecie może czy są jakieś ziołowe farby albo cos??? Mam jasny blond i już mega czarne odrosty!!!

Co do imienia dla dziecka to ja mam nadzieje, że to będzie chłopak, a ponieważ uważam, że mój mąż jest wyjątkową osobą chcę żeby synuś nosił jego imię czyli Jacek Junior A jeśli to będzie dziewczynka...to będę musiała pomyśleć
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora