2011-09-29, 22:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Witam was drogie mamusie
A no więc wkraczam w kolejną część, na poprzedniej nie udało mi się zbyt poudzielać ale to przez ten neciq :P... teraz myślę będzie lepiej 
A więc za jakiec 30 min wkraczam w 21 tydzień , dzidzia figluje często i gęsto. termin porodu zmienił się z 19 na 17 luty a już z wielkości naszego bobaska to na 15tego ;P także zmierzamy do walentynek.. ale lepszy ten niż ten wyczarowany z ostatniej miesiączki :P bo wychodzi 28 luty (urodziny co 4 lata?!!! - po 40tce to może by i jej pasowało.. ;P) tylko, że no...właśnie... czy ja pamiętam na pewno kiedy ta "ostatnia" była:P pi razy oko :P
23 września byliśmy na "połówkowym" no i.... będzie córeczka nasz synuś zadowolony bo chciał siostrzyczkę . Dzidziuś ważył 274g.. więc zaczęło się wybieranie imienia... z chłopcem problemu by nie było. bo dążąc do sedna, wertując imię za imieniem to jak ja "tak" to on "nie" jak on "tak" to ja "nieee!" no i stanęło, że jedno jedyne pasuje obojgu... no ale będzie córeczka.. więc teraz "spory" toczą się pomiędzy Jagodą, Leną, Mileną i Majką/Mają... zobaczymy... synuś konsekwentnie jak postawił na początku na Jagodę tak twardo się tego trzyma... a my.. myślimy...
Co do wyposażenia naszego kolejnego potomka... jak na damę przystało ciuszków ma więcej niż ja i TŻ razem wzięci... uchowały się po synusiu, troszkę dostaliśmy w spadku od szwagierki (która wcześniej otrzymała ich część też od nas:P - takie rodzinne kółko ciuszkowe:P) nooo i ja nie mogłam się oprzeć kilku różowiutkim ślicznością i zakupiłam , łóżeczko, pościel, kombinezon (a nawet 2) - posiadamy, kolorki niebieski i jasno zielony więc dokupimy jakąś kobiecą czapeczkę i będzie jak znalazł .. pozostaje nam jedynie wózek który już też został wybrany.. przez naszego synka, który to znany ze swojego twardego charakteru zapewne zdania nie zmieni (też nie zamierzamy go na to namawiać... w końcu będzie starszym bratem, a to baaaardzo odpowiedzialna funkcja )... no więc generalnie foteczki wrzucam 
1. córcia
2. wózeczek (wybrany przez naszego 4letniego urwiska)
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012 
...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
|
|
|