Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój facet - łóżkowy egoista!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-30, 19:33   #25
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Mój facet - łóżkowy egoista!

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;29724026]A ja Was dziewuchy nie rozumiem! Bo dla mnie to oczywiste, ze partner partnerce powinien dawac te lepsze rzeczy.. Halo, co to za chlop co mi zrzuca ochlapy? Jaki tutaj szacunek dla mnie? [/QUOTE]

A co to za szacunek, gdzie kobieta mówi "ja chcę lepszą zapiekankę, bo mnie się należy, bo jestem kobietą"?

Cytat:
Ja jestem tradycjonalistka i jak dla mnie, to zawsze bedzie tak, ze mezczyzna powinien byc oparciem, podpora, ramieniem na ktorym sie kobieta bedzie mogla wesprzec.. powinien chciec dla niej jak najlepiej.. a juz na pewno lepiej ja traktowac! Dla mnie to jakos oczywiste.. tak u mnie babki myslaly, ciotki, mama i jakos nie zauwazylam, zeby na tym zle wychodzily w zyciu, w malzenstwach.. niech kobiety zaczna wymagac w koncu, a nie jolcza na Wizazu - watek za watkiem!! odrobina egoizmu zadnemu facetowi nie zaszkodzi, a wrecz przeciwnie.. moze zauwazy, ze nie on pepek swiata!
Ja tradycjonalistką w tej kwestii nie jestem. Mój mężczyzna jest podporą dla mnie, a ja dla niego. Oboje traktujemy siebie dobrze. Oboje się kochamy i szanujemy.
I nie wychodzimy na tym źle. Wręcz przeciwnie