2006-10-27, 20:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteryjny cennik ;)
Cytat:
Napisane przez Candi
A ja sie przyznam, ze sie z tego utrzymuje.. i nie mam najmniejszego zamiaru rozdawać swoich rzeczy za darmo [pomijając okazje typu urodziny itd.] 
Nie wiem, ja koleżankom nie wciskam.. czasem jakies korale. Ale od razu przyznaję się, że chciałabym za nie np. 50 czy więcej zł, bo siedziałam ładne godziny malując z osobna każdy koral a potem lakierując. A jeśli komuś to nie pasuje to trudno się mówi, nie będzie moich korali miał. Na szczęscie nie słyszałam jeszcze, ze za drogie, wręcz przeciwnie.
A i tak najpiękniejsze na świecie kolczyki mam od Aniielicy 
|
Candi, popieram w każdym calu Rabaty dostają ode mnie TYLKO stałe klientki, które biora dużo i często. Prezenty mogę dać tylko moim przyjaciółkom.
Nie rozumiem, dlaczego niektóre swiete krowy wymagają ode mnie rabatu, czy wręcz pary kolczyków w prezencie. Przeciez to wszystko kosztuje i to nie mało... A najgorsze są te, które mają pieniądze na każdą zachciankę a wybrzydzają i targują ile się da:/
Jak komuś cena nie pasuje- nie będzie miał moich kolczyków. Niech sobie kupi na allegro tańsze, albo pójdzie na bazarek bo tandetę.
Candi, jak się nosza kolczyki? Bo broszka rewelacyjnie! Budzi zainteresowanie i wszystkim się bardzo podoba
|
|
|