Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spirala - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-30, 22:07   #3669
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: spirala-co i jak - wątek zbiorczy

dominikowa jesli twoj lekarz ma mozliwosc to popros o zalozenie przy znieczuleniu ogolnym. Ominie cie bol, stres i nie bedziesz nic wiedziec.
Ja wprawdzie mam miedzianke no ale to tez spirala, zakladana 6 m-cy po CC (bo tyle trzeba bylo odczekac) i w znieczuleniu ogolnym bo lekarz powiedzial ze inaczej bylby to bol straszny po CC a tak nawet nie wiem co, jak, kiedy
Ja wprawdzie nie wiedzialam o tym ze bede usypiana (gin mi nie powiedzial) dowiedzialam sie dopiero w szpitalu w gabinecie jak krecilo sie kolo mnie za duzo osob w tym anestezjolog. Wiec przy zakladaniu maski dopiero sie domyslilam o co chodzi. Ale nie zaluje bo nic nie wiem i nie mialam przynajmniej stresa ze mnie beda usypiac. gin mi specjalnie nie powiedzial, o co mialam male pretensje.
Tez mam podobno tylozgiecie co sie dowiedzialam po drugim porodzie. Spirale mam 4 m-ce i mam spokoj, nic nie bolalo, nie boli, nic nie czuc, miesiaczki o dziwo przy miedziance sa skapsze i niebolesne co niby przewaznie jest odwrotnie (widocznie mam szczescie)
Zakladana mialam przed okresem tzn wg wyliczen mialam juz miec @ w terminie zakladania no ale nie dostalam. Polalo sie dopiero po zalozeniu spirali

Jedyne co mnie wkurza to to, ze miesiaczki sa nieregularne i potem czlowiek schizuje.
Ostatnia miesiaczke mialam po 28 dniach a wczesniejsza po 38 dniach a jeszcze wczesniejsza 33 dniach
28 a 38 to juz czlowiek schizuje

Edytowane przez buziaczekk
Czas edycji: 2011-09-30 o 22:13
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora