Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nudą trochę zawiało, ale to lam nie pozmieniało, a co a co! rocznik '96, część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-30, 23:24   #162
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite
Dot.: Nudą trochę zawiało, ale to lam nie pozmieniało, a co a co! rocznik '96, część

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
zabrała Ci T.? a on w ogóle był "twój" że tak go sobie przywłaszczyłaś?
i czemu nazywasz ją suką? normalna osoba, Boże, jak ja nie lubię takiego toku myślenia
no w sumie był tak jakby w przenośni mój bo walczył o mnie i wgl.. a potem ta suka najpierw odbiła chłopaka mojej koleżance tłukła jej zdjęcie i wgl podlizywała sie jego matce a potem wzięła sie za mojego ..

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Jezzzuuu, jak ja cos odwalę. Kupiłam korektor przez allegro itd. załatwiłam formalności i anulowałam to, ale niby chyba wpłata poszła, ale nie wiem i kupiłam znowu i teraz nie wiem bo chciałam jeden produkt jak sie okaże, że zapłaciłam za dwaa. aaa! cacy I teraz nie wiem bo wybrałam w sumie formę płatności : przelew z banku no kurde to ja już przelałam te pieniądze, czy muszę iśc je przelac , ✂✂✂✂a dla blondynki to jest wytężenie umysłowe..

. .
ChocoWhite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując