Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-01, 10:07   #121
aga_bre
Rozeznanie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Można dołączyć? Wraz z TŻem nie staramy się jakoś specjalnie - tzn. nie wstrzelamy się na siłę w dni płodne, a po prostu kochamy się bez zabezpieczenia. Czekam na pierwszy okres po odstawieniu tabletek, no i nie mogę się doczekać. Dziś mam 32 dzień cyklu i cisza. Wczoraj pojawiło się chwilowe różowe plamienie, potem cisza. Dziś rano znowu różowe plamienie i znów cisza. Plamieniu temu towarzyszą bóle brzucha jak przed miesączką.
Nie chcę się zbytnio nakręcać, ale nie da się też o tym nie myśleć. Teraz całkowicie mam mętlik i nie wiem kiedy zrobić test

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Niestety wiem, że po odstawieniu może być róźnie No al jak człowiek odczuwa objawy, to wierzy, że to jest "TO". Piersi mnie bolą, głównie sutki - okropnieee. No i to kłucie raz w jednym, raz w drugim jajniku. Korci mnie zrobić test, ale wiem, że teraz może być jeszcze niewiarygodny.
Witaj. Trzymamy kciuki. A co do testu to zależy jakie masz cykle.

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Dziewczyy jestem pandieta tyle dzis załatwiania jezdzenia zawozenia na sale masakra. Wsio juz ząłatwione spowiedz, próbna przysiega ale sie nasmialam, dzis mi bylo do smiechu a jutro oewnie tam padne z strachu

O boshe!!!!

3majcie z amnie kciukasy kochaniutkie
ide sie wydepilowac
Ciasteczko kochane. Życzę Wam na Nowej Drodze życia jak najwięcej wspólnie spędzonych chwil w zrozumieniu i miłości. Oby wszystkie momenty radości i smutku były tymi, które Was zbliżą do siebie i poprowadzą ku pięknej jesieni życia spędzonej razem.