Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-01, 12:18   #1497
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ty się lepiej przyznaj co jest powodem tego powera

wyspałam się wreszcie i mam czas się ogarnąć

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
M. to ex ) Próbował mi wczoraj grać na emocjach i to nieźle...

Moi mają to samo - czasami po prostu nie mogę tego znieść, ale z drugiej strony cholernie się cieszę!
ee, co zrobił?

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Więc Ty się z nim kontaktujesz

W domu gołąbki na obiad,a ja sobie zrobię kurczaka z brokułami i jakimś pysznym sosem,o! Pysznie i zdrowo

I muszę pomyśleć co będę zabierała do pracy. Plan mam taki,że rano śniadanie, potem w pracy II śniadanie pewnie w postaci kanapki i owocu i wprowadzę III śniadanie (jakas pożywna sałatka,makaron z czymś,twarożek,coś co mogę trzymać w pudełku itp.), a potem w domu ok.18-19 kolacja. Bo spać i tak pewnie będę chodziła o 22:00 Mam nadzieję,że przy planowanych posiłkach będzie mi łatwiej trzymać dietę

Mam jeszcze pytanie z innej beczki-gdzie macie konta? Bo ja od 3 lat mam w Pko,ale chcę zmienić i zastanawiam się nad MBankiem albo Alior Bankiem. Ma któraś z Was tam konto?

fajny plan, jak już będziesz robiła jakieś fajne sałatki z makaronem do pudełka to rzuć jakimś przepisem proszę

A masz PKO czy Inteligo? Inteligo jest spoko

Bo w sumie to zależy od potrzeb, chcesz to jako konto oszczędnościowe czy po prostu zwykły rachunek? Bo generalnie ja mam w Mbanku, jeśli nie zapłacę kartą powyżej 100/200 (nie pamiętam) złotych w miesiącu płacę za prowadzenie jakieś 2 złote, za resztę nic. Są bardzo przyjemni i od siebie polecam Alior z tego co pamiętam, jeśli masz wpływy poniżej 1000 bierze jakieś 7 zł miesięcznie za prowadzenie, powyżej chyba nic, no ale ostatnio we wszystkich rankingach mają pierwszej miejsca, chociaż sama nie miałam kontaktu i się nie wypowiem Myślę, że gdybym miała teraz zakładać konto myślałabym nad nimi

Fajne konto ma inteligo, TŻ tam ma i jest zadowolony, dostał np kartę paypass bez dodatkowych opłat. No i okazało się, że przy płatności za granicą (poza strefą euro) mają trochę korzystniejszą ofertę niż mbank. Plus nie ma problemu ze zrobieniem takiego "podkonta" oszczędnościowego (żeby voś tam jednak czasem procentowało), w mbanku nie widziałam takiej możliwości.

A ostatnio w rankingu money.pl zwyciężą konto BGŻ, gdzie jeśli przelewasz tam wypłatę, to dostajesz miesięcznie chyba 5% swojej wypłaty od nich za darmo, do 50 złotych miesięcznie No ale sama od siebie banku nie polecam, może oferta fajna, ale nie są tak dobrze 'zrobieni" pod klienta detalicznego

Generalnie jeśli nie przeraża Cię to, że np. płacisz cokolwiek za prowadzenie konta, to moim zdaniem chyba jednak Alior Mbank zaczyna ostatnio trochę w kulki lecieć, no i w moich oczach stracili bardzo (jako cały BRE Bank, czyli Mbank+MultiBank) za te akcje z kredytami we frankach. No i Alior chyba w standardzie ma bezpłatne wypłaty we wszystkich bankomatach, w Mbanku dopłacasz za to chyba 5 złotych miesięcznie, w inteligo zresztą też