Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co myśleć? Poprostu mi przykro;(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-01, 14:15   #10
Madzialenka_21
Zadomowienie

Dot.: Co myśleć? Poprostu mi przykro;(

Cytat:
Napisane przez majasonia Pokaż wiadomość
Tej chęci jakoś u Twojego chłopaka nie widać. Jaki był Wasz związek do tej pory, to sama wiesz lepiej, ale z tego co piszesz nie wynika, by był szczególnie głęboki i intensywny. Może wyluzuj trochę, poczekaj aż Twój facet przejmie inicjatywę także w organizowaniu spotkań?
Może coś w tym jest. Ja jednak uważam, że chłopak najzwyczajniej w świecie chce trochę odpocząć. Pracuje, ma prawo być zmęczony, a tym bardziej wyjsć do sklepu. Rodzice też mają zapewne swoje wymagania co do jego osoby. Zrozumiałabym jego zachowanie, gdybyście mieszali blisko i wystarczyłoby wsiąć na rower i przyjechać, ale skoro po pracy musi jeszcze jeździć pociągiem, to ja mu się osobiście nie dziwię. Też bym nie jechała. Zwłaszcza, że nie tak dawno się widzieliście. Miesiąc to nie rok. Nie jedziesz na misje do Afganistanu tylko na studia, są komórki, net. Dla mnie problem jest zdrowo przesadzony. A właściwie w ogóle go nie widzę.

Nie znam historii waszego związku. Byc może pisałaś już kiedyś coś na wizażu, nie pamiętam. Odnoszę swoją wypowiedź do tego konkretnego posta.

Madzialenka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując