Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-01, 14:19   #2169
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej mamuśki , dzikuje za miłe słowa w związku z moim roboczym problemem. Byłam wczoraj w tym urzedzie no i niestety ta liste musz dac do wypełnienia moim szefom bo to urząd z innego miasta wysłał. Oni robia kontrole tak ogólnie no i na mnie trafiło. No nic w poniedziałek im to zanios, łatwo nie bedzie ale łachy mi nie robią i nie ponoszą w związku z tym zadnych kosztów. Jakoś to przetrwam.

Sprawa pomalowania mieszkania też na poniedziałek sie przesuneła, ale mamy jeszcze miesiąc czasu bo dopiero wtedy tż ma urlop i moze malowac.

Ananke normalnie szok z tą Twoją wagą przy Emi. No i teraz te 5 kg. to też nie dużo.

Widziałam nowe nabytki Ja też wczoraj dostałam od siostry worek pajacy i bodziaków takich od 0-3m i od jej koleżanki kombinezon taki gróbszy na 56(miciutki misiowy) to tak akurat na wyjscie ze szpiala bo 2szt. na 62 już mam ale ciut cieńsze. Jest co prawda niebieski ale mi to nie przeszkadza musze porobi fotki ale jakoś sie nie umiem za to zabrac. Ponczo też jeszcze czeka na fotke

Agatek dobrze ze brzuszek nie bolał i że podróż udana

Nie widziałam jeszcze propozycji obiadowych. U mnie dzisiaj bitki wołowe z kluskami śląskimi i kapustka zasmażaną
Kasikzaki musisz przycisnąć szefostwo, choć tak jak piszesz łaski Ci nie robią, ale o wszystko trzeba się prosić tych leniwców i będzie problem z głowy. Pochwal się łupami
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora