Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-03, 12:12   #2550
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Nie ma to jak ciepły komputerek na wszelkie choróbska .
Śmiej się, nie ma lepszego lekarstwa
Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
heej ale nudy.. chciałam dzisiaj umyć i wyczyścić w środku samochód (który odziedziczyłam po mojej siostrze ) ale tata mi go zabrał do naprawy jakiś tam rzeczy ;p i w ten oto sposób nie mam co robić
Żeby mi tak tata zabierał samochód do naprawy ... A póki co mam zepsuty szyberdach, chłodnica nawala i ponoć klocki są do wymiany może zabierze też mój????
Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
A ja teraz znalazłam czas, żeby wpaść do Was. Z teściową już ugotowałyśmy obiad, czekamy na Tżta i jedziemy kupić węgiel a później na coś słodkiego, bo już mnie skręca.
W ogóle to mnie dzisiaj moja sunia wystraszyła, gotujemy w kuchni a tu nagle coś wyje w pokoju, przysłuchuje się a ta małpa wyła, bo telefon mi dzwonił Normalnie mam teraz dwa dzwonki
Słodkie to na dziewczynkę?
Myślę, że ten "żywy" dzwonek donośniejszy jeszcze trochę i może się nauczy jakichś melodyjek?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora