Wtajemniczenie
|
'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
Nie wiem jak Wy, ale Ja już zaczynam "przeżywać", jak mi pójdzie, co zdawać, na jaki kierunek się wybrać itp... 
Zapraszam do rozmów wszystkich z klas IIgich liceum i IIIcich technikum Mamy jeszcze ponad rok do matury, ale możemy zacząć rozmawiać o tym ważnym dla większości wydarzeniu 
Udzielają się : ) :
Bambino123 - profil: biol-geo-ang, matura: polski PP , matematyka PP, angielski PP , biologia PP
Cocos_ - Majka, profil biologiczno chemiczny
poziomka - Iza, profil: biol-chem-fiz
nie z tej bajki - Paulina, profil menedżerski, polski PP, matematyka PP, ang PR, eografia PR, fizyka PP
Gruffi - technikum: technik cyfrowych procesów graficznych
Cytrynowa_trawa - Magda, profil: mat-inf-ang
komicznie - Iza , profil hum-film
Olaalla - Ola, profil: humanistyczny (pol-hist-ang)
Amy4594 - Aga
Inka_ - Kinga
kiss12550 - Klaudia, technikum, polski PP, angielski PP, matematyka PP , wos PP
GreyLovex3 - Dominika
Abenteuer - Magda
olasia99 - Ola , profil prawno-społeczny, matura: polski PP, matematyka PP, angielski PR, biologia PR, chemia PR, fizyka PP
wiolusia00
fergieunia - Ola , profil humanistyczny
assia0001 profil dziennikarski, matura: polski PP, angielski PP, matematyka PP, Wos PR
Ainnel - Agata , profil biologiczno-chemiczny
Frutti - Sandra, matura: polski PR, matematyka PP, angielski PR, wos PP
bumcykbajera - matura: polski PR, angielski PR, matematyka PP, geografia PR, wos PR
Inspire - Ola, profil mat-fiz-inf, matura: polski PP, matematyka PR, angielski PR, chemia PP
your_sunshine - Dominika , profil matematyczno-geograficzny, matura: polski PR, matematyka PR, angielski PP, historia PR, geografia PR
paczek_w_masle - matura: polski PP, matematyka PR, angielski PR, biologia PR, chemia PR
kejsa3210 - matura: polski PP, matematyka PP, angielksi PP, wos PP
nothinggood - matura: polski PR, angielski PR, matematyka PP, wos PR, prawdopodobnie geografia PR
malutka155 - Jola, technikum, Polski PP, Matematyka PP, Angielski PP, Niemiecki PP ,Historia PP
Edytowane przez Bambino123
Czas edycji: 2012-10-07 o 09:54
|