Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-03, 15:11   #1
Bambino123
Wtajemniczenie

'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13

Nie wiem jak Wy, ale Ja już zaczynam "przeżywać", jak mi pójdzie, co zdawać, na jaki kierunek się wybrać itp...

Zapraszam do rozmów wszystkich z klas IIgich liceum i IIIcich technikum Mamy jeszcze ponad rok do matury, ale możemy zacząć rozmawiać o tym ważnym dla większości wydarzeniu

Udzielają się : ) :
Bambino123 - profil: biol-geo-ang, matura: polski PP , matematyka PP, angielski PP , biologia PP
Cocos_ - Majka, profil biologiczno chemiczny
poziomka - Iza, profil: biol-chem-fiz
nie z tej bajki - Paulina, profil menedżerski, polski PP, matematyka PP, ang PR, eografia PR, fizyka PP
Gruffi - technikum: technik cyfrowych procesów graficznych
Cytrynowa_trawa - Magda, profil: mat-inf-ang
komicznie - Iza , profil hum-film
Olaalla - Ola, profil: humanistyczny (pol-hist-ang)
Amy4594 - Aga
Inka_ - Kinga
kiss12550 - Klaudia, technikum, polski PP, angielski PP, matematyka PP , wos PP
GreyLovex3 - Dominika
Abenteuer - Magda
olasia99 - Ola , profil prawno-społeczny, matura: polski PP, matematyka PP, angielski PR, biologia PR, chemia PR, fizyka PP
wiolusia00
fergieunia - Ola , profil humanistyczny
assia0001 profil dziennikarski, matura: polski PP, angielski PP, matematyka PP, Wos PR
Ainnel - Agata , profil biologiczno-chemiczny
Frutti - Sandra, matura: polski PR, matematyka PP, angielski PR, wos PP
bumcykbajera - matura: polski PR, angielski PR, matematyka PP, geografia PR, wos PR
Inspire - Ola, profil mat-fiz-inf, matura: polski PP, matematyka PR, angielski PR, chemia PP
your_sunshine - Dominika , profil matematyczno-geograficzny, matura: polski PR, matematyka PR, angielski PP, historia PR, geografia PR
paczek_w_masle - matura: polski PP, matematyka PR, angielski PR, biologia PR, chemia PR
kejsa3210 - matura: polski PP, matematyka PP, angielksi PP, wos PP
nothinggood - matura: polski PR, angielski PR, matematyka PP, wos PR, prawdopodobnie geografia PR
malutka155 - Jola, technikum, Polski PP, Matematyka PP, Angielski PP, Niemiecki PP ,Historia PP

Edytowane przez Bambino123
Czas edycji: 2012-10-07 o 09:54
Bambino123 jest offline Zgłoś do moderatora