Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-03, 18:44   #298
martitaw
Raczkowanie

Dot.: Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Przykro, ze nie udalo sie na rozmowie Moze nastepnym razem...trzymam kciuki

Jak to jest byc znowu tylko gosciem na weselu??? Pewnie wspomnienia wrocily ze zdwojona sila?
Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
martitaw, nie smuć się, może następnym razem się uda, szukanie pracy to niestety teraz niełatwa rzecz, wiem coś o tym, ale powolutku, innym razem Ty będziesz najlepsza

gwiazdeczko, ja też bym chciała mieć wszystkie na papierze, ale zdjęć reportażowych mamy chyba 1500, więc wywołałam tylko 500 Myślę, że to i tak dużo, bo ja bardzo często oglądam zdjęcia i 1500 zdjęć z jednego dnia mogłoby znudzić
Byłam tydzień temu gościem na weselu i przyznam, że wspomnienia wracają Niektóre momenty ślubu czy wesela wzruszały mnie bardziej niż dawniej, chyba dlatego, że sama to przeżyłam No i w sumie często porównywałam w myślach, coś na zasadzie "a u nas to było tak..."

Mam już moje albumy Są śliczne, złote w takie tłoczone wzorki. Z przodu mają takie okienka na zdjęcia, więc wydrukowałam sobie nasze zdjęcia w sepii, żeby się ładnie zgrywało z tym złotem na albumie i żeby wiadomo było, jaka część uroczystości znajduje się w albumie. Wyglądają cudnie Czekam jeszcze tylko na zdjęcia, powinny być w tym tygodniu.
dzięki dziewczyny
Nie jestem zdruzgotana po rozmowie, bo było miło i BYŁAM na niej a nie odrzucili mnie po przejrzeniu dokumentów. Poza tym pracę mam więc jest OK Chcielibyśmy tylko pracować i mieszkać już razem.. w jednym mieście, ale czasy rzeczywiście niezbyt korzystne.

Na weselu fajnie
Rzeczywiście wspomnienia powracają i wciąż się coś porównuje albo odblokowują się jakieś szufladki w głowie i wyskakują najdziwniejsze skojarzenia lub wspomnienia nawet drobiazgów z dnia swojego ślubu, na które się wcześniej niby nie zwróciło uwagi