Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
bry mamy!!
chyba na liście nam bridy brakuje
no ja po wizycie u naszego znachora i tam mój szerszeń waży 6780 (ha ostatnio mały śpi i nagle taki żałosny ryk matka Shira hop z wyra biegnie to łóżeczka i sru małego na łapy jak jej nie pier.....nie pod łopatką auuuuuuuuułł naciągnęłam mięsień teraz już wiem czemu mały tłuścioszek )!! zdrowy jak karp! ale numer mówię znachorowi że młody ma taki jakby bąbelek z ropką na dziąsełku od urodzenia i czy to się samo wchłonie ten mu gmera patykiem stuka w bąbelek i mówi że się nie wchłonie bo to szczątkowy ząbek jestem w szoku podobno rzadkie ale całkiem w normie i mam się nie martwić Carmleka wiesz coś o szczątkowych ząbkach : cmok: za tydzień mamy drugą dawkę szczepienia ja biorę te skojarzone ciekawe czy mały zniesie drugą dawkę tak dobrze jak pierwszą
Brumek jak twoja wizyta ile Tymek przybrał
Nerolka my mamy jedną dużą jeżycę i 4 małe jeżątka chodzą nam po placu i wyjadają kotom z miski na przedbiegi kto więcej wchłonie małe są uroczę muszę wam fotkę wstawić małego jeżyka w kaflu na żarcie