2011-10-04, 15:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa
Powiedzial, ze za 80 tysiakow mozemy miec 50 metrow... fakt faktem, ze czynsz wysoki ale to sie wyrownuje z tym jakbysmy kredyt brali. Tylko jestesmy ciekawi jak to z wykupieniem jest bo podobno ma wejsc jakas ustawa o tym... A twoj P. ile placi? chodzi mi tej partycypacji czy cos takiego 
|
tylko TBS trudno dostac przynajmniej w moim rodzinnym miescie.. trzeba miec znajomosci w urzedzie
a tak w ogole to kocham twoj zestaw skarpeciochow 
Cytat:
Napisane przez _kamea_
Muszę cos napisać, bo zapomnicie o zapracowanej Kamejce  i
|
Kamea snilas mi sie! mialam to juz pare dni temu napisac, ale ze Cie nie ma to mi wylecialo z glowy.. snilo mi sie, ze zostawilas nam wiadomosc, ze przenosisz sie na inny watek, bo teraz jak planujesz slub to nie mozesz juz z nami pisac
tak, wiem mam nie rowno pod sufitem, ze snnia mi sie wiaodmosci na wiazazu 
Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem
zdjęcia robiłam aparatem w komórce, co za tym idzie to jakością taki aparat nie grzeszy  dlatego podam linka do zdjęcia z neta
|
podoba mi sie zwlaszcza zapiecia 
Cytat:
Napisane przez kinia860
kamea a poka do jakich sal bedziecie jezdzic
A moj tz dzis podpisal umowe z zespolem(bo akurat byl u klienta w miejscowosci tego chl.lidera :P) ,takze mamy juz sale ,zespol i kucharza teraz fotograf i kamerzysta .
No i juz wydalismy 1200 zl.na zaliczki.
|
 gratki Kinia! podziwiam Cie, wszystko juz prawie zalawtione a jak tam za kiecami sie juz powoli rozgladasz?
Cytat:
Napisane przez _kamea_
|
jak dla mnie 2 i 3 boskie.. 3 sala w sama w sobie taka sobie, ale to otoczenie, ogrodek i wystroj innych wnetrz.. boskie, super klimat. a 2 jest dla mnie cudna bardzo fajny wystroj a tak apropos Kamejka chwalilas sie juz data?
Cytat:
Napisane przez anannke
Aluś chciałabym ale póki co wątpię w to... no nic zobaczymy
|
Annanke nie znasz dnia ani godziny a tak serio, to ciesze sie ze TZcik coraz bardziej kochany kciuki za kolejny semestr! duzo Ci jeszcze zostalo?
Cytat:
Napisane przez jlys
Hej!
dziękuje wam bardzo za wszystkie ciepłe słowa i wirtualne wsparcie  jesteście kochane 
dodzowniłam się dziś do sekretariatu klinki  tsh mam w normnie a hemoglobine 9,9  -czyli bardzo dobry wynik-prawie jak u zdrowego człowieka  (trochę poniżej normy)
|
kamien z serca!!! 
Cytat:
Napisane przez bluesky89
Wczoraj obgadaliśmy chyba wszystkie szczegóły ślubu i wesela  Normalnie, aż byłam w szoku, że w prawie wszystkim się zgadzaliśmy 
|
uchyl nam rombka tajemnicy ja umieram z ciekawosci jakie szczegoly juz udalo Wam sie ustalic do slubu zleci raz dwa
|
|
|