Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 06:49   #324
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dziewczyny klikniecie mi w konkursie rossmanna?
kliknęłam

Cytat:
Napisane przez sashaaa Pokaż wiadomość
o jeny, nadrobilam! jak wyszlam dzisiaj rano na zajęcia o 8 tak wrocilam do mieszkania o 21 masakra jakaś ! nienawidzę takich okienek, keidy nie wiadomo co ze sobą zrobić... :/

ja używam z rossmanna synegren i nie narzekam u mnie w mieszkaniu jak jest nas 5 dziewczyn, tak każdu używa tego pudru!

hula hop
a ja dzisiaj mam kolejny dzień A6W i mimo, że to dopiero początki, to już mi się nie chce.. ;/ ale muszęmuszęmuszę no!

wlasnie mialam znowu pytac o samoopalacz do twarzy ;P ale pewnie znowu ile osób, tyle opinii, zamówię więc ten w ciemno! :d
do ciala kupuilam Lirene, bo Dove nie bylo, ale jutro juz wypróbuję, bo jestem zmęczona dzisiaj maxx, wcześniej na sol. chodzilam, ale efekt mi się krótkotrwaly wydaje i zaczyna mi być szkoda kasy ;p

szacun więc dla wszystkich dluuuuugich list SPAmowania, które tu dzisiaj widzialam, zazdroszczę :P dla mnie dzisiaj to za duzy wysilek

aparat nosilas? czy przekonalas się, że jednak można spróbować narzucić jakiś kolor na usta?;p ja tylko preferuję jakieś jaśniunio różowe, nude, ale i tak najczęściej po prostu o pomadce/blyszczyku zapominam

wowwwwwwwwww !!!!! zazdrocha !!

ufff ;p pokonalam toooo ;p
nosiłam aparat i wybielałam białą perłą właściwie jeszcze noszę taki ruchomy ale jest to już retencyjny i pomału odstawiam, aktualnie zakładam co 2 noc

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kupiłam w aptece w centrum handlowym... zapłaciłam... 23 zł... no ale trudno .... mam nadzieję że mi pomoże....

myślę że na pewno coś znajdziesz

soph Ty ślicznoto... i jaką figurę masz...

ja zaraz na szybki prysznic idę, potem olej na wlosy i spać... już ostatni wieczór kiedy mogę dłużej siedzieć... od czwartku zajęcia zaczynam...
to czekam na opinie i 3mam kciukacze żeby pomogło

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
ale kusicie tym Pepco!
Ja nie noszę przy sobie pieniędzy, tylko mam nawyk płacenia kartą. Okropnośc, w ogóle nie czuję wydawanych pieniędzy, przez co trace ich tylko wiecej..

Karolcia jak to tak tanio? ja widziałam ta maskę za ok 14 zł jakaś promocja?
ja nawet jak mam w portfelu to nie czuje :P dlatego już w portfelu nie noszę :P

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Soph śliczna jesteś

Ehh dzisiaj zdecydowałam, że rzucam filologię i mi jakoś żle z tym
skończe oglądać m jak miłość i sobie olej na wlosy na noc założe..
jedyny plus to to, że Tż widze codziennie
można wiedzieć skąd taka decyzja?

Ale się wkurzyłam, tan na dzień dobry zajęcia mi się zaczynają o 7 10 a ja w domu siedzę bo szanowny Pan z busa skreślił sobie nagle połączenie o 6 27 także wstałam o 5 30 po pierwsze niewyspana a po drugie musiałam z przystanku wrócić się do domu i czekam na kolejny po 7 masakra z nim, co to za kierowca który skreśla sobie kiedy chce, albo np nie jedzie o danej godz, mimo że jest na rozkładzie bo podejrzewa że będzie mało ludzi... o spóźnieniach nieraz 15, 20 min nie wspominam

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora