Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 07:29   #4554
martaN23
Zadomowienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez vitreus Pokaż wiadomość
AlwaysPerfect - mój pije mleko krowie od roku, teraz szklankę mleka na noc.
i u nas ząbki równiótko po cztery, czyli 16, piątek brak.

Proszę mi tu przedstawiać Wasze palny dnia godzina po godzinie, jeśli takowe macie, bo ja już nie daję rady. Nie umiem zorganizować sobie czasu. Oskarowi coś odbija jest nie do wytrzymania. Wszystko rozwala, wszystko brudzi, zajęłabym go czyms ale ja też potrzebuję chwili na sprzątanie, gotowanie i na Majcię. dałam mu kredi to pół mieszkania jest do wymalowania, nawet do kibla nie mogę się ruszyć. W jednym pokoju sprzątam a w drugim on wszystko rozwala. Dziś obudziło mnie tłuczenie szkła przez Oskara, on wchodzi wszędzie nawet na najwyższą połkę na meblach, nie wiem jak on to robi. jestem cała znerwicowana, nie mam na nic czasu, sprzątam po nocach, a rano wstaje i jest bałagan że nie można się poruszać po mieszkaniu. wszystko staram się chować ale on zawsze coś wynajdzie jakieś noże, maszynki do golenia, jestem w szoku, że do tej pory nic mu się nie stało. Dzisiaj stał w kącie półtorej godziny i zupełnie nic to nie dało! Padam na twarz już. Jestem z dziecmi sama od rana do 20.00 i niestety nie mam nikogo do pomocy. w ogóle to on jeszcze nie śpi, zaraz będę musiała wkroczyć z wrzaskiem, jeśli w ogóle dam radę wejść do pokoju.. proszę pomóżcie.
oj kochana nie wiem co mam ci poradzic
Moze jest zazdrosny i próbuje zwrócic na siebie uwagę?
Oli ma swoje pory karmienia,spania,spacerów -hhhe jak noworodek z reguły nie mam problemów owszem tam czasem sie zdarzy jakiś bunt,ale mało kiedy.
Tylko teraz mam mały problemOli całą noc płakałanie wiedziałam co jest wziełam ją do nas -i co zauważyłam ,że ona nie moze stanąc na prawą nóżkę-dzis rano niestety to samo jak stoi to płacze,nie chce chodzić-tylko jak siedzi to jest spokuj.Ide z nia do lekarza zobaczę co powie.Nogi nie ma spuchniętej ani nic podobnego,ale widać że ją bardzo boli
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora