Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nawyk zdrowego trybu życia - lekka redukcja - utrzymanie! Zapraszam:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 15:24   #24
Negra1987
Zadomowienie

Dot.: Nawyk zdrowego trybu życia - lekka redukcja - utrzymanie! Zapraszam:)

Wyrażę swoje zdanie, chyba nikogo tym nie urażę
Nawykiem to może być obgryzanie paznokci, albo dłubanie w nosie. A zdrowy tryb życia, to jest po prostu styl życia
I cieszę się, że są jeszcze na tym świecie Normalne Kobiety i Dziewczyny które myslą tymi kategoriami - zdrowo jeść, ruszać się, a nie wymyślać co chwilę nowe diety z Dukanem na czele i dietą 1000kcal. I szpikować się tabletkami odchudzajacymi z nadzieją, ze po nich siedząc w fotelu na 4 literach i wpatrując się w swoje ideały - szkapuchy w fashion TV osiągną swoją wymarzoną wagę 40 kilo przy 175cm wzrostu.
Tyle ode mnie, a teraz o mnie:
167cm, 62kilo
Mam za sobą zrzucone 10 kilo w ciągu pół roku przed sobą 2 do celu pierwszego, i kolejne 2 do celu drugiego (58).
Przyjmuję około 1800-2000 kcal dziennie, ćwiczeniami i ruchem staram sie spalic ok. 1000. Moim priorytetem jest wyrobienie i trzymanie formy, siły i kształtowanie mięśni, a nie wyglądanie jak patyk, którym giba przy każdym silniejszym podmuchu wiatru

Edytowane przez Negra1987
Czas edycji: 2011-10-05 o 15:27
Negra1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując