Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-05, 17:35   #2610
eliza1984
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
nie wiem co dalej, do gina nie mogę się dodzwonić 2x glukozy nie przeszłam i dupa
Patrzcie co łajdaczka (ma dzieciora z innym ma rude łaty )przyniosła ze sobą ostatnio jeden się uchował- reszta nie żyje... we wiacie leżą skrawki futra i kości jakieś
I tak nie wróżę długiego życia malcowi, bo to nie pierwszy i ostatni raz kiedy przynosi, potem znikają i nigdy się nie pokazują

A Filip dostał 1 raz wczoraj po ryju od matki małego ojj bardzo był zniesmaczony i zły po tym fakcie... otworzyliśmy drzwi żeby zobaczyć jaka reakcja będzie do małego- matka za nim stała... mały włazi już nam na próg, Filip chce go powąchać i nagle łajdaczka dała mu z liścia, a ten jak odskoczył i uciekł się śmiejemy, że jest 1:1 bo on też ją kiedyś plasnął w pyszczor a ona broniła swojego dzieciaczka po prostu
Kotek cudny i jak lubi aparat ,gdzie obiektyw to on patrzy
.Jak juz dodzwonisz sie do gina to daj znać co powiedział ,bo ja czuje ,ze będę miałą ten sam problem,ale nie przez to ,ze za słodkie dla mnie tylko ja nie mogę nic zjeść ani się napić rano bo zwracam od razu
Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Cześć,
czy mogę tez przyłączyć się do Waszych pogaduch ??
Termin mam na 15.01.12 i nadal nie wiem kogo nosze pod serduchem.
Hej ,pewnie ,napisz moze cos o sobie ,skad jesteś i w ogóle
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

przybij piatala
tez mialam spaghetti
a mnie tz strzelil Niespodzianke dokladnie na 25 urodziny
no i dzieciak na szczescie mazurski, nie warszawski
A co ,że niby warszawski to gorszy .Piąteczka
Ja złoty strzał przyjęłam 1 maja jak papież był kanonizowany
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora