Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-05, 18:45   #327
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja jeśli chodzi o architekturę, to jestem miłosniczką nowoczesnych, bryłowych domów (na szczęscie TŻ tez )
Jeśli dane nam będzie się kiedyś budowac, to na pewno w takim stylu. Duże przestrzenie z ogromnymi oknami tarasowymi
http://www.assaprojekt.pl/domy.php?id=58
No to widzę, że w tym temacie też się zgadzamy Kocham takie nowoczesne domy i moim marzeniem jest mieć okna od ziemi do sufitu. Mój mąż woli raczej klasyczne budownictwo, ale takie okna już mi obiecał

Ostatnio już też prawie kupiliśmy działkę

Cytat:
Napisane przez anetkaw2 Pokaż wiadomość
Przepiękne te Wasze projekty My uznaliśmy, że nie chcemy się budować. Oby dwoje przechodziliśmy przez to w młodości - moi rodzice budowali się 10lat(!) a mojego TŻ 5 i wiemy co to załatwianie wszystkich papierów, pozwoleń, szukanie robotników. Postanowiliśmy, że jak odłożymy pieniążki to dociągniemy troche kredytu i kupimy sobie śliczne mieszkanko w bloku Zresztą zawsze chciałam mieszkać w bloku w mieście, mieć wszędzie blisko i jedynie czym się martwić to to, że sąsiada pies szczeka po nocy
ja mam wręcz odwrotne odczucia co do bloku...wciąż słychać jak sąsiedzi spuszczają wodę, schodzą po klatce. Na parkingu mamy psychola, który upatrzył sobie jedno miejsce i jak ktoś na nim stanie to ten rysuje mu samochód...
Marzymy więc o własnym domu z ogródkiem, o wychodzeniu na własną trawę, o kawie pitej na tarasie kiedy jest się jeszcze w piżamie ...poza tym Mąż chce mieć własny garaż, bo renowuje stare motocykle i dzięki temu będę mogła mieć go pod bokiem...
Wiemy też, że są minusy mieszkania w domu, odśnieżanie, koszenie czy szczekające psy sąsiada...no ale przecież psy w bloku też szczekają
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując